Tradice, moderna nebo kýč?

Foto: Ruukki

Foto: Ruukki

Vzhled domu záleží jen na vás

Střecha není pouze funkční „čepice“ vašeho domu, která vás ochrání před nepřízní počasí. Představte si třeba takový pohled z rozhledny. Upoutá vás nejen příroda, ale i vesnice či města, která staví na odiv své jinak odvrácené tváře. Promlouvají k vám skrze své střechy, které se v takových okamžicích stávají dominantou krajiny.

U nízkých staveb je střecha výrazným prvkem, který vás „praští do očí“, aniž byste museli lézt na věž místního kostela. Jsou to zkrátka střechy, které dotváří charakter domů či celých oblastí. Jestliže uvažujete o rekonstrukci či stavbě nové střechy, zvažte, nakolik ovlivníte vzhled nejen vašeho domu ale i celého sousedství.

Cesta za vysněnou střechou se však neobejde bez malé pomoci. Na trhu je tolik výrobců a dodavatelů nejrůznějších krytin, že byste mohli velmi rychle zabloudit. Běžte tam, kde vám nabídnou takovou škálu výrobků, z které si vybere opravdu každý. Zajímavé a velmi různorodé střechy nabízí například výrobci lehkých plechových krytin. Rozhodně můžete zapomenout na fádní šedý povrch, který se musí neustále natírat, aby se zabránilo korozi. Doba kdy tomu tak bylo, je nenávratně pryč. Moderní plechové krytiny nevyžadují téměř žádnou údržbu, navíc mají velmi dlouhou životnost a designů se nabízí tolik, že si z nich vybere opravdu každý. Navíc jsou až desetkrát lehčí než tradiční pálená taška a tím zbytečně nezatěžují statiku domu. Manipulace s nimi je velmi snadná a rychlá a ušetří vám nemalé náklady.

 

Severský design nejlepší kvality

Finsko je známé výrobou té nejkvalitnější oceli. Díky tradici ve zpracování této suroviny patří finské ocelové výrobky k tomu nejlepšímu, co na našem trhu můžete najít. Finská značka Ruukki je expertem na poli s ocelovými střešními krytinami. Těží nejen z tradice skandinávského designu, ale všechny její výrobky se vyznačují precizním zpracováním a dlouhou životností. Navíc dostanete takový servis, který byste jinde hledali jen těžko. Kvalita výrobků je dána dlouhodobým testováním v drsném severském podnebí. To je doloženo i zárukou, která se pohybuje v nevídaných mezích. Na našem trhu najdete krytiny, na které vám bude poskytnuta garance od 2 do maximálně 30 let. Ruukki svým zákazníkům nabízí 30 až 50 let!

Barva a profil přesně na váš dům

Ať bydlíte v domě, který je památkově chráněný, nebo si stavíte hypermoderní vilu, Ruukki vám poskytne přesně to, co hledáte. Na výběr máte tři různé taškové profily, jednoduchý, elegantní a cenově nejvýhodnější profil Decorrey, oblíbený Monterrey a luxusnější profil Elite. Tradiční falcovanou krytinu Classic můžete použít do moderní i historické zástavby. Dalším klíčovým krokem pro celkový vzhled domu je samozřejmě výběr barvy krytiny. Ruukki nabízí výběr celkem 9 barevných odstínů od odvážné modré nebo zelené či bílé, až po velmi vyvážené a konzervativní červené, hnědé nebo šedé barvy. Chcete-li si vyzkoušet, jak by na vašem domě vypadala třeba fialová střecha, stačí se podívat na www.ruukkistrechy.cz, kde si můžete během několika minut velmi jednoduchým a zábavným způsobem navrhnout ideální střechu přesně podle vašich představ. Zvolíte tradici, modernu nebo snad okázalý kýč?
08.01.2010 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444