Topení jako jedinečný designový doplněk

Nevzhledné, velký prostor zabírající radiátory jsou dnes už minulostí, místo nich máme dnes možnost vytápět své bydlení tělesy, která nenaruší celkový vzhled interiéru. Italská firma Cordivari jde však ještě mnohem dál. Její topná tělesa totiž v interiéru plní funkci jedinečného designového doplňku. Produkty pod názvem CORDIVARI DESIGN uvádí na náš trh jako novinku česká společnost GOZ METAL, která je výhradním zástupcem italského výrobce.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nová koncepce designových topných těles Cordivari design objevuje nečekané možnosti a dává této součásti vybavení místnosti nový rozměr. Umělecká plastika, která hřeje, se může stát nejen součástí stylového řešení celého interiéru, ale jeho určujícím faktorem. Jako jedinečný stylotvorný prvek obytného interiéru, který oslovil svojí elegancí i jednoduchostí, byl model nazvaný Badge designéra Simona Micheliho oceněn na několika evropských veletrzích, získal cenu Design Plus 2007 v kategorii Building and Technology na veletrhu ve Frankfurtu nad Mohanem a letos v Miláně cenu Comfort & Design 2008.

Exkluzivní radiátory se napojují na centrání topení a Cordivari je vyrábí ve dvou základních řadách. Vysoce kvalitní nerez ocel s matným nebo dokonale leštěným povrchem, který působí jako chromový, vynikají svojí efektností. Další možnosti uplatnění v interiéru zase nabízejí typy s barevným povrchem z uhlíkové oceli. Stejnou povrchovou úpravu jako těleso má samozřejmě i ventil a vybírat lze ze 105 barevných variant.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Italská firma Cordivari je na trhu od roku 1972 a etablovala se jako výrobce solárních systémů, bojlerů, komínových rour, kontejnerů z vysoce kvalitní nerez oceli a různých doplňků. Topná tělesa začala firma vyrábět v roce 1992. Zahájení výroby designových radiátorů určených jak pro koupelny tak pro obývací prostory, je významným obohacením sortimentu, kterým se Cordivari stává jednou z výrazných značek v oblasti moderního bydlení. U nás tato tělesa poprvé představila firma GOZ METAL, která se specializuje na výrobu koupelnových doplňků, na veletrhu Mobitex na jaře 2008.

18.08.2008 | sm - redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • AC Heating

    Tepelná čerpadla AC Heating české výroby, jsou určena pro vytápění rodinných domů, bytových domů i komerčních komplexů. Tepelná čerpadla jsou vybavena plynulým řízením výkonu (invertorem) a řízeným vstřikováním chladiva. Jsou vhodná pro radiátory, podlahové vytápění, stěnové topení, stropní chlazení. Řídicí systém xCC umožňuje v základním vybavení možnost připojit k internetu. Jedná se o zařízení v nejúspornější energetické třídě A +++.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.

  • STIEBEL ELTRON spol. s r.o.

    STIEBEL ELTRON patří k technologickým lídrům v oblasti ohřevu vody, vytápění a technologií využívajících obnovitelných zdrojů. Široké portfolio produktů tvoří zásobníkové a průtokové ohřívače vody, akumulační kamna, přímotopné konvektory, osoušeče rukou, tepelná čerpadla, ventilační jednotky a solární zařízení.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444