Top Investors Award pro Rockwool International

Deset miliard dánských korun za posledních 14 let investovalo do České republiky dvanáct významných dánských společností, kterým Česká republika udělila 20. června na Českém velvyslanectví v Kodani cenu Top Investors Award.

Ocenění nemusel získat největší investor, ale spíš ten, jehož investice měla největší význam a dopad pro místní ekonomiku. To posuzovali členové Dánské obchodní komunity, Czechinvestu, Dánsko-českého obchodního fóra a několik občanských sdružení.

Mezi oceněnými byla i společnost Rockwool International. Ta působí v Česku prostřednictvím pobočky Rockwool, a.s., která byla založena v roce 1993. Rockwool, a.s. od roku 1998 postupně modernizuje svou výrobní linku v Bohumíně, do níž vložila přes jednu miliardu korun. Investice je zásadní pro rozvoj Moravskoslezského kraje, kde je dlouhodobě jedna z nejvyšších nezaměstnaností.
27.06.2007 | tz
  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444