Tipy na praktické dárky pod stromeček

Nakupovat a vybírat dárky může někdy být pořádně náročné. Obzvlášť, pokud nemáme tušení, co bychom vlastně měli koupit. V takové chvíli se rozhodně hodí nějaká dobrá inspirace. Nechte se inspirovat oblíbenými produkty společnosti 4home a obdarujte své blízké praktickými dárky.

Zahřejte dárkem nejen u srdce

K nejoblíbenějším produktům zejména v předvánočním období patří výrobky z hřejivého beránka. Extra jemný, hřejivý, stylový doplněk, vhodný pro alergiky… to vše je beránek z jemného mikrovlákna, který je vhodným dárkem pro všechny generace. Například velká a výhodná sada přikrývky, polštáře a podložky potěší nejen pod stromečkem. S beránkem však můžete pořídit také lehoučké přehozy, hřejivé bačkory nebo stylové deky. Zkrátka pro každého něco.

Praktické a originální doplňky do domácnosti vždy potěší

Když si s dárkem nevíme rady, často sáhneme po něčem praktickém, co v domácnosti obdarovaný využije. Můžeme zvolit například nový bytový textil: stylovou deku nebo originální povlečení, které oživí domácnost. Mezi velmi oblíbené praktické dárky však patří také nepostradatelné ručníky a osušky, ke kterým můžete snadno rovnou doladit koupelnové předložky. Ideální dárek pro ty, kteří si právě zařizují nové bydlení.

Držák na vínoJako dárek neurazí ani nápaditý doplněk do domácnosti. Například originální příborové hodiny budou kreativní dekorací v každé kuchyni. Vosková LED svíčka zase navodí romantickou atmosféru bez rizika požáru. Navíc krásně voní skořicí a je naprosto k nerozeznání od skutečné svíčky – dokonce se vypíná pomocí sfouknutí.

A jakým dárkem potěšíte téměř každého? Zkuste originální držák na víno ve tvaru řetězu, samozřejmě rovnou s nějakou tou lahví dobrého vína… Nadšeným vinařům pak můžete darovat nějaké to nové vybavení pro jejich domácí bar.
Vychytávky do každé kuchyně

MuffinovačPomocníci do kuchyně jsou zajisté jedním z nejoblíbenějších vánočních dárků poslední doby, proto bychom na ně neměli zapomenout. Nejen, že ulehčí práci, ale umožní nám také připravit originální pokrmy. Proč tedy nezvolit zrovna takový praktický dárek?

Například, kdo z nás by nechtěl snídat každé ráno voňavý, čerstvě upečený chleba? S domácí pekárnou si ho může dopřát každý a příprava je přitom velmi jednoduchá. Zejména velké rodiny takový dárek zajisté ocení.

Máte blízké, kteří rádi mlsají? Pak by je mohl potěšit originální muffinovač, se kterým upečou chutné muffiny během chvilky. Nebo vsaďte na klasiku – barevná keramická sada na fondue je stylovým doplňkem, který by dnes neměl chybět v žádné kuchyni. Namáčení pochoutek do čokolády si zamilují děti i dospělí.

K dobrému jídlu se ovšem hodí také dobré pití. Pro rodiny, které jsou ekologicky založené, vsaďte na oblíbený domácí výrobník sody SodaStream, který bude nejen originálním, ale hlavně praktickým dárkem. Snižuje spotřebu plastových lahví na minimum a navíc nabízí široký výběr různých příchutí sirupů.
Keramická sada na fondueStále ještě nevíte, čím své blízké obdarovat? Inspirujte se přímo na stránkách www.4home.cz, kde si zajisté vyberete.

4home je společnost specializující se na prodej širokého sortimentu zboží pro dům i zahradu. Jsou to specialisté, kteří rádi přináší inspiraci pro váš domov i pro výběr praktických (nejen) vánočních dárků. Nabízí široký výběr domácího textilu, pomocníků a vybavení do kuchyně, elektra, kompenzačních a zdravotních pomůcek, vybavení pro zahradu a dílnu a mnoho dalšího. U 4home máte možnost doručení svých balíků prostřednictvím České pošty, přepravcem DPD nebo si je vyzvednout na prodejnách a výdejních místech v Praze, Plzni a Hradci Králové.

Staňte se fanouškem 4home na facebooku a už vám neuteče žádná novinka ani akce.
07.12.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444