Thermofix – elegantní podlaha pro každý interiér

Zařizování interiéru se zpravidla odvíjí od podlahy. Ta má totiž rozhodující vliv na jeho vzhled. Při její volbě většina lidí sleduje především cenu, je ale třeba zajímat se o víc. Je nutné přemýšlet nad každou místností a jejím užíváním v souvislosti s vlastnostmi a trvanlivostí zvolené krytiny.

Pokud je pro vás podstatný přírodní vzhled a nechcete utrácet horentní sumy za pravé dřevo, vsaďte na vinyl. Na pohled tuto podlahovinu od dřeva nerozeznáte. Dokonale ho imituje a mnoho let vydrží také.

Luxusní vinylové dílce Thermofix splňují současné požadavky na moderní bytový design. Styl a přírodní vzhled zaručuje obsáhlá škála 52 nabízených dekorů. Do každé místnosti si tak můžete zvolit odlišný vzor při zachování stejných užitných vlastností podlahy.

Thermofix - ideální řešení do kuchyně, obýváku či ložnice

Vyžaduje minimální nároky na údržbu a úklid, vyznačuje se velkou odolností proti poškrábání, samozřejmostí je zdravotní nezávadnost. Samotnou chůzí po této podlaze nebudete nikoho rušit, spíše vás překvapí svou tichostí a příjemným teplotním vjemem. Obavy z dětského dupání či zvuků právě se sypajícího lega z krabice klidně hoďte za hlavu, vysoce odolná podlahovina Thermofix si s těmito nástrahami života bez problémů poradí.

Dalším bonusem je vhodnost pro podlahové vytápění a také možnost jejího využití jako obkladu stěn. Nemusíte mít obavy nalepit si váš oblíbený dekor ani do koupelny, neboť vykazuje mimořádně vysokou odolnost vůči vlhkému prostředí.

Elegance, která se snoubí s každým interiérem – to jsou podlahy Thermofix. Nechte se inspirovat při zařizování nebo rekonstrukci domu či bytu a vytvořte si tak prostředí pro spokojený život všech členů vaší rodiny.

Více informací a nový katalog luxusních vinylových dílců Thermofix naleznete na www.fatrafloor.cz.
29.09.2015
  • Fatra, a.s.

    Společnost Fatra představuje na celoevropském trhu důležitého hráče v oboru plastikářského průmyslu. V České republice zaujímá na pozici zpracovatele plastů PVC, PE, PP a PET dominantní podíl na trhu. Fatra, a.s. je jediným českým výrobcem vinylových podlah.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444