Termostatické baterie pro maximální pohodlí, úsporu i estetiku

Grohe Grohtherm 2000 New

Nová generace termostatických baterií Grohtherm 2000 New značky GROHE splňuje ty nejvyšší požadavky na bezpečnost, komfort a design výrobků.

Moderní technologie zaměřené na snadnější a bezpečnější ovládání spolu s důrazem na vizuální a praktickou stránku termostatů představují inovativní řešení do každé koupelny.

Termostatické baterie Grohtherm 2000 New si můžete pořídit v následujících variantách:
  • termostatické sprchové baterie
  • termostatické vanové baterie
  • termostatické centrální baterie
  • termostatické sprchové soupravy
Termostatické baterie s dalšími technologiemi
Primárními důvody k pořízení termostatické baterie bývá obvykle snaha o zajištění větší bezpečnosti při manipulaci s horkou vodou a také možnost snížit celkovou spotřebu vody. Tyto hlavní požadavky doplňují další důmyslné technologie termostatických baterií Grohtherm 2000 New, jejichž kvalita spočívá právě v maximální funkčnosti umožňující zákazníkům větší míru uživatelského pohodlí, úspory vody a estetiky. Pořízením termostatické baterie odpadá také zdlouhavé nastavování ideální teploty vody, čímž nedochází k jejímu plýtvání jako u obyčejných baterií.
Technologie Grohe TurboStat zajišťuje snadné a velmi rychlé nastavení požadované teploty, která zůstane stále stejná po celou dobu sprchování. Tato moderní technologie reaguje na jakékoliv změny proudící vody a neustále nastavuje zvolenou směs studené a teplé vody. Díky tomu zůstává teplota vody konstantní a nehrozí žádné riziko, a to i v případě kolísání tlaku vody nebo při změně její dodávky způsobené např. čerpáním či splachováním vody na jiném místě v domě.
Důležitou funkci zabraňující popálení o horký povrch baterie přináší technologie Grohe CoolTouch, která zaručuje, že vnější povrch termostatické baterie nebude nikdy teplejší než teplota tekoucí vody. Tento bezpečnostní prvek ocení nejen rodiče dětí, které je někdy těžké uchránit od okolních nástrah, ale i starší lidé nebo osoby s hendikepem, jež se můžou bez obav dotknout baterie.
Množství spotřebované vody při sprchování či koupeli výrazně snižuje zabudovaná technologie Grohe EcoJoy regulující průtok vody perlátorem. Za maximálního pohodlí a požitku z tekoucí vody dokáže funkce EcoJoy minimalizovat spotřebu vody prostřednictvím omezovače průtoku až na 5 l/min. a tím šetří nejen životní prostředí, ale i rodinné finance.


Vedle dokonalé funkční stránky termostatických baterií Grohtherm 2000 New je kladen důraz také na estetický vzhled výrobků zahrnující praktický ergonomický tvar a kvalitní povrchovou úpravu. Právě speciální povrchová chromová úprava Grohe StarLight zajišťuje dlouhotrvající a odolný povrch proti poškrábání a poškození. Dokonalý vzhled i po několika letech používání je způsoben neporézním povrchem s vrstveným chromem, který perfektně odráží světlo i lesk jako zrcadlo.

Termostatické baterie Grohtherm 2000 New vynikají jak zmíněnými pokrokovými technologiemi, tak i praktickými vymoženostmi, které uživatelům zpříjemňují pobyt v koupelně. Ke zmíněným vylepšením patří:
  • ovládací část/rukojeť baterie ve tvaru pádla umožňující rychlejší a přesnější manipulaci oproti klasické kruhové rukojeti 
  • tlačítko AquadimmerEco s jasnými piktogramy znázorňujícími neomezený a snížený průtok vody, které šetří vodu při přechodu z režimu napouštění vany na ruční sprchu
  • komfortní a bezpečné ovládání zajišťuje speciální anti-skluzová úprava Grohe Pro Grip
  • extra široká vanová výpusť uzpůsobená pro velký průtok vody tak, že budí dojem XL vodopádu 
  • přídavná polička Grohe EasyReach, která po umístění na rozetu vyplní prostor mezi termostatem a stěnou tak, že vzniklá plocha lehce poslouží jako praktický odkládací prostor

Nejmodernější technologie a praktická uzpůsobení výrobků doplňuje také elegantní design, díky kterému získala série termostatických baterií Grohtherm 2000 New nezávislé prestižní ocenění iFProduct Design pro rok 2013, jež je symbolem vytříbeného designu a pokrokového myšlení. Právě snaha o využití nejlepších technologií v kombinaci s atraktivním designem drží společnost GROHE na špičce prodejnosti sanitární techniky na trhu. 
21.10.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444