Termokryt jako střecha kabrioletu

Koncem dubna, právě v den svého uvedení na trh, získal automatický termokryt ACS® určený pro plavecké Swim Spa Zlatou medaili veletrhu SHK 2012, který se konal v Brně. V expozici USSPA, která patří pravidelně k největším lákadlům veletrhu, obdivovaly toto řešení tisíce návštěvníků.

Patentované řešení prvního českého výrobce vířivek, společnosti USSPA, lze využít pro termální bazény řady Swim Spa i pro kombinaci plaveckého Swim Spa XL s přídavným masážním bazénem Combi Spa. Ti, kdo si řešení Swim Spa XL & Combi Spa pořídí, získávají příležitost ke skutečně luxusní relaxaci: bazén, v němž díky protiproudu můžete uplavat jakoukoli vzdálenost, kdykoli z něj pohodlně jediným krokem přejít do vířivky a k tomu využívat maximálního pohodlí a výhod automatického krytu.

Přínosem automatického krytu není jen naprosto komfortní manipulace, pro niž stačí stisknutí tlačítka. Nepotřebujete přitom ani žádný prostor pro odložení termokrytu, ten se sám uloží do šachty. Výborné tepelně izolační vlastnosti zamezují tepelným ztrátám z vodní hladiny a brání  zbytečnému odpařování vody.  Pevná konstrukce termokrytu, která unese dítě,  představuje zároveň důležité bezpečnostní řešení, protože spolehlivě zabrání případnému pádu do vody.

Jak upozorňuje výrobce, komfortní zvedací mechanisms ACS® funguje podobně jako střecha kabrioletu - zavírá se i otvírá pouhým stisknutím tlačítka. Jeho konstrukce navíc umožňuje použití zajímavých povrchových materiálů. Vedle standardního provedení v kožence, kterou je v tomto případě vinyl námořní třídy, je možné pořídit si rovněž velmi elegantní kryt s textilií s teflonovou úpravou nebo plechový, nalakovaný libovolnou barvou v odstínu RAL.

15.05.2012 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444