Teplo od firmy Buderus

Kompletní systémové řešení s optimálně sladěnými komponenty - to jsou solární pakety, které na brněnských stavebních veletrzích nabídne společnost Buderus tepelná technika Praha.

Expozici tohoto dodavatele nástěnných a stacionárních kotlů, zásobníkových ohřívačů TUV, regulační a solární techniky, topných těles, kogeneračních jednotek a topenářského zboží najdete na prostranství před pavilonem F, u stánku 001.
Optimalizovaná systémová technika Buderus – "vše z jedné ruky" – je kombinaci solární techniky s kondenzačním kotlem a regulací a je k dispozici ve třech variantách: Solární paket "BASIC",  solární paket "CLASSIC" a solární paket "TOP".  Ten např. zahrnuje dva solární kolektory Logasol SKS 3.0, nadstřešní í montážní sadu pro montáž dvou kolektorů vedle sebe na šikmou (krytina – vlnovky, tašky) nebo plochou střechu, univerzální propojovací sadu potrubního vedení, sadu odvzdušnění, kompletní stanici Logasol KS0105, biologicky odbouratelnou celoroční nemrznoucí solární látku Solarfluid L (objem 20 litrů), ochranu před bleskem SP1, expanzní nádobu MAG (25 litrů, 3 bar), 120 °C,  sadu pro připojení expanzní nádoby,  bivaletní termosifonový zásobníkový ohřívač Logalux SL300-2 a termostatický směšovač TUV R3/4".
18.04.2005
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444