Tenisový Whirlpool

Společnost Whirlpool letos opět podpoří ženský tenis

Dámský turnaj ECM Prague Open 2008 tenisového okruhu Sony Ericsson WTA Tour hostí od 28. dubna do 4. května pražská Štvanice. Hlavním sponzorem je i v letošním roce společnost Whirlpool, která své partnerství s turnajem prodloužila až do roku 2009.

Společnost Whirlpool je partnerem evropské WTA Tour nepřetržitě od roku 2004, náleží jí titul „Premier Sponsor of the Sony Ericsson WTA Tour in Europe“. Dámské turnaje v Evropě se tedy nesou ve znamení značky Whirlpool, což signalizují nejen loga na umpiru a speciální chladicí boxy přímo na kurtech, ale také evropská printová kampaň se světovými tenistkami. Ty letos propagují novinku z portfolia Whirlpool – parní pračku AquaSteam se 6. smyslem.

V České republice připravila společnost Whirlpool CR pro pražský turnaj hned několik atraktivních doprovodných akcí. U brandového stánku Whirlpool na ochozu štvanického stadionu bude probíhat každodenní tipovací soutěž. V ní mohou tenisoví fanoušci vsadit na své favoritky a tipovat výsledek vybraného Zápasu dne. Vítěz získá netradiční designovou mikrovlnnou troubu Whirlpool MAX 24.

„Turnaj je pro nás ideální příležitostí, jak oslovit zákazníky a představit jim naše inteligentní technologie v rámci celé Evropy. Spojení špičkového tenisu a spotřebičů Whirlpool je nabíledni – stejně jako ty nejlepší hráčky světa i my chceme podávat špičkové výkony“, řekl marketingový ředitel Whirlpool CR Ján Živný.

V rámci tenisového týdne na Štvanici chystá Whirlpool CR také tenisovou snídani s novináři za účasti jedné ze světových hráček přímo v tiskovém centru stadionu.
Společnost Whirlpool využívá turnajů v jednotlivých zemích rovněž k podpoře svých charitativních projektů. Celosvětově je to Habitat for Humanity, projekt, jehož cílem je výstavba domovů pro sociálně slabé či katastrofami postižené rodiny. Také v České republice zapojil Whirlpool světové tenistky do svých filantropických aktivit. Letos budou tenisové špičky propagovat projekt Dětský čin roku, který učí děti osobní statečnosti a pomoci ostatním.

25.04.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444