Tendence 2006 - vyberte si styl

?clickthru=#" /> ?clickthru=#" width="250" height="200" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent">

Víkendové dny v letňanském veletržním areálu patří veletrhu Tendence 2006, který zde probíhá už od čtvrtečního dopoledne. Návštěvníky zde čeká různorodá nabídka veškerého vybavení interiérů. Čtenářům BYDLENÍ.CZ přiblížíme obrazovým zpravodajstvím příjemnou atmosféru v prostoru velkoryse řešených expozic také dnes.


Krajkové ovoce


Pozornost návštěvníků právem přitahuje jedinečná expozice vyřezávané zeleniny a ovoce. S neobyčejnou zručností a nápaditostí zpracované melouny či tykve se zde představují jako nádherné a originální dekorace na váš stůl.



TOPten lednice


Na lednici, která působí jako šperk, spolupracovala firma Gorenje se špičkovým designérskou firmou Pininfarina. Tento výrobek patří k patnácti dalším, které Tendence 2006 představuje jako produktové novinky v rámci doprovodného přehlídky TOPten. Materiálem, z něhož je lednice vyrobena, je netradiční kombinace broušeného hliníkového povrchu a černého lesklého skla, které reflektuje život v místnosti, kde je umístěno. Dotyková ovládací obrazovka je snadno ovladatelná, rozšiřuje funkce chladničky a poskytuje informace o uchovávání potravin. Po stisknutí změní na průhledné sklo se světlým odstínem zelené a objeví se okno nabízející pohled na obsah ledničky.



V tradičním stylu


Veletrh Tendence nabízí pravidelně velký výběr tzv. stylového nábytku. Stává se rozsáhlou expozicí nejrůznějšího pojetí inspirace tradicí, takže zde najdete nabídku pro jakýkoli vkus - od reminiscencí na šlechtický salón až po selskou jizbu, od replik historických kusů, až po nábytek vzdáleně inspirovaný různými historickými styly a obdobími.



Pohoda u stolu


Příjemné chvíle strávené u společného jídla evokuje expozice společnosti IKTUS, českého výrobce jídelních setů, které mohou zakoupit čeští zákazníci v celkem 450 smluvních prodejnách po celé republice a které firma také vyváží do celé Evropy. Základním materiálem pro výrobu tohoto nábytku do jídelen, je lamino. IKTUS ale na našem trhu také zastupuje firmu SCHÖSSWENDER, rakouského výrobce komplexního vybavení interiérů, jehož nábytek je vyráběn z kvalitní dýhy.



Barevné posezení


Výběr křesel, křesílek, chaise longue a pohovek na Tendenci hýří styly, tvary i barvami. Barevných možností je bezpočet, moderním interiérům dneška však nejlépe sluší odstíny, které interiér rozjasní, odlehčí a rozveselí - nejrůznější varianty žluté a zelené, vždycky elegantní, příjemná, použitelná jak ve zcela trendy stylu tak v tradičnějších interiérech je krémová.


Zaostřeno na detail


Velká část haly 6 má charakter rozlehlého, ale útulného obývacího pokoje, jemuž dominuje odlehčený moderní nábytek. U komod, knihoven, skříní a skříněk převažuje světlé dřevo, elegantních tmavých exotických odstínů je zde vidět méně. Výraznými prvky tohoto typu nábytku jsou kovové detaily, jejichž design nabývá na významu a často vtiskuje charakter prostoru celého obývacího pokoje.

S květy pod zády 


Hledáte to nejlepší pro svá unavená záda? V hale 6 pod číslem C4 najdete expozici společnosti AHORN CZ s novou kolekcí lamelových roštů pro rok 2007, která mimo jiné obsahuje i exkluzivní novinku – lamelový rošt Flowerflex®. Jedná se o lamelový  rošt nového řádu, kde je pružení lehací plochy zajištěno bodově pomocí speciálních elementů ve tvaru květu (Flower). Tyto komponenty mají různou tuhost, což umožňuje nastavení tuhosti v jednotlivých bodech roštu podle individuálních potřeb a přání. Lamelové rošty Flowerflex® díky svým vlastnostem představují absolutní špičku na trhu. Unikátní způsob zónování roštu pomáhá při prevenci proti vzniku zdravotních problémů, především bolestí páteře. Kromě kolekce lamelových roštů se na stánku společnosti AHORN CZ můžete seznámit také s Měřicí dekou® AHORN. Jde o moderní zařízení, které nabízí možnost vybrat si nejvhodnější kombinaci matrace a roštu na základě exaktního měření zatížení lehací plochy a vyhovět tak individuálním požadavkům zákazníka na zdravé lůžko. Tento nástroj umožní poskytovat prodejcům a výrobcům postelí, matrací a roštů vysoce kvalitní služby a sofistikované poradenství zákazníkům.

07.10.2006 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444