Televize nové generace TESLA

Akciová společnost Tesla Television je tradiční výrobce barevných televizních přijímačů z Rožnova pod Radhoštem, kde využívá vysoké odborné kvalifikace a zkušeností technického personálu při vývoji a výrobě moderních televizorů a jiných výrobků spotřební elektroniky. V rámci internacionální strategie společnost velmi úzce spolupracuje s renomovanými zahraničními partnery v oblasti vývoje a dodávek jednotlivých výrobních součástek. Výrobky jsou sestaveny výhradně ze značkových součástek a jsou tudíž plně srovnatelné s výrobky renomovaných značek.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Novou řadou z rožnovské Tesly jsou televize s označením Linda. Modely řady Linda se vyznačují moderním designem, vysokou technickou úrovní a výbornou výbavou. Poměr výkon / cena řadí tyto televizory na čelní místa ve svých kategoriích. Nabízí zákazníkovi komfortní obsluhu, dostatečný počet připojení - SCART, CINCH, S-VHS a nadstandartní výbavu - PIP - 2 tunery, FLAT obrazovky. Televizory jsou dodávány ve stříbrné barvě a můžete si vybrat z celé rozměrové škály obrazovek od 37 cm až do 85 cm.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Dalším výrobkem z Rožnova, který jistě stojí za zmínku je model Corina se superplochou obrazovkou (Blackline Super Flat) a úhlopříčkou 72cm. Televizor pracuje s normou Virtual Dolby, podporuje prostorový efekt zvuku, má eqvalizér. Výsledný stereo zvuk je šířen ze 2 reproduktorů o výkonu 10W. Velmi oblíbenou funkcí je Picture in picture, tedy obraz v obraze - možnost zobrazení náhledu kanálu na pozadí jiného. Již samozřejmou součástí jsou funkce jako fasttext, tedy teletext s načtením velkého počtu stránek do paměti, 100 paměťových míst pro nladění kanálů, české menu, Předvolba vypnutí v rozsahu 0 - 120 min, vypnutí bez signálu po 5 minutách a dětská pojistka. Obraz lze přepnout na širokoúhlý formát 16:9. Povrch televizoru je dodáván v barevné verzy stříbrná metalíza. Televizor je nyní nabízen v akci s designovým stolkem stejné barvy za 18 490 Kč za komplet.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Největší televizorem z řady Corina je televize s širokoúhlým formátem obrazovky a viditelnou úhlopříčkou 85cm. Obrazovka nese označení Blackline Real Flat. TV má dva tunery, využitelné pro fumkci PIP. Další funkce: automatické programování, stereo 2x10 W, prostorový efekt zvuku, ekvalizér, 100 paměťových míst, české menu, fasttext, předvolba vypnutí 0 - 120 min, vypnutí bez signálu po 5 min, přepínání 4:3, dětská pojistka, konektor pro sluchátka a samostatná regulace zvuku sluchátek. Televizor je opět dodáván v barvě stříbrná metalíza. Doporučená koncová cena je 32 990 Kč.
23.05.2003 | Martin Vápeník

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444