Technologie v moderním interiéru

Nenapadlo vás dosud, že byste mohli navštívit veletrhy informačních technologií a spotřební elektroniky INVEX-DIGITEX, které se konají v říjnu v Brně? Nepředpokládali jste, že je tam k vidění i nábytek a interiérové vybavení? Tak vězte, že právě tady můžete najít velmi zajímavé tipy, jak zařídit svoji domácnost nejen spotřební elektronikou, ale i designovým nábytkem a doplňky.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

V pavilonu věnovaném spotřební elektronice najdete e dnech 23. - 27. října lifestylový projekt s názvem TECHNOLOGIE&DESIGN, který nese podtitul „bydlíme s elektronikou“. Na místě tedy budete moci vidět zařízené interiéry, které mohou posloužit jako skvělá inspirace při zařizování obývacího pokoje, domácího kina, kuchyně, ložnice atd.


Někdy se zdá, že umisťování elektroniky v domácnosti je hračka, ale může na vás čekat řada úskalí, zvláště pokud chcete, aby všechno zařízení bylo komfortní a plně funkční. Z toho důvodu pořadatelé veletrhů INVEX-DIGITEX a MOBITEX přišli s myšlenkou vystavovat elektroniku a nábytek v jednom prostoru a pomoci tak návštěvníkům v orientaci. Po celou dobu veletrhu bude k dispozici odborné poradenství.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Kdo by nechtěl mít domácí kino v pravém slova smyslu s velkou sedací soupravou, do které se pohodlně zaboří, správným odkládacím prostorem, tlumeným světlem, odhlučněnými zdmi a kvalitní elektronikou, která zprostředkuje věrný zážitek? Potom jen stačí posadit se, přinést si správné občerstvení a nechat se unášet do světa filmu.

Ovšem aby relaxaci nic nerušilo, je třeba zařizovat s rozvahou a nejlépe ve spolupráci s odborníkem. V ideálním případě by nábytek a další vybavení místnosti mělo být nakupováno současně v jedné designové linii. Pod technikou by měl být nábytek, který neomezí její funkčnost, nepoškodí ji a bude s ní vzhledově souznít. Celá místnost by měla být řešena v pohodlném duchu. Rozhodují i detaily.

Na veletrhu INVEX-DIGITEX ale nenajdete pouze ukázky domácích kin. Zhlédnete high-tech kuchyni, koupelnu s televizní obrazovkou a reproduktory a další interiéry. Pro ty, kteří se v nejbližší době chystají zařizovat byt nebo dům a na elektroniku chtějí myslet stejně jako na nábytek, je projekt TECHNOLOGIE&DESIGN ideálním místem pro inspiraci a získání potřebných informací.

09.08.2007 | Tisková zpráva - BVV
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444