Technologie&Design na veletrhu Mobitex

Rozsáhlým doprovodným projektem veletrhu Mobitex, který láká množství návštěvníků, je také letos výstava Technologie&Design 2009, která prezentuje špičkovou Hi-Fi techniku v kontextu jednotlivých interiérů. Garantem projektu je také letos studio Jasyko.

Projekt nabízí celkem 12 vzorových aplikací a umožňuje srovnávat např. moderní a architektonicky perfektní řešení zvuku z reprosoustav vestavných do zdi s designovým řešením sloupových reprosoustav a LCD a TV obrazovek. Velmi atraktivní jsou i samotné interiéry, v nichž jsou technologie umístěny. Nábytek pochází od špičkových firem jako jsou Nadop, Nábytek KLER, Jelínek a další. Tento ročník je mj. zajímavý způsobem, jakým jsou návštěvníci informováni o různých záludnostech, na které by mohl při vybavení interiéru Hi-Fi technologiemi zapomenout. U každého interiéru divák najde také informace, jakým nábytkem a jakou technologií je vybaven.
20.03.2009
  • Veletrhy Brno a.s.

    Společnost Veletrhy Brno má výsostné postavení na českém výstavním trhu i vedoucí postavení v ekonomickém regionu střední Evropy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444