TZB-info v novém

Internetový portál TZB-info (www.tzb-info.cz), který se věnuje Technickým zařízením budov a patří s více než 80 tisíci návštěv za měsíc mezi nejnavštěvovanější odborné portály, mění svůj vzhled i filozofii přístupu k informacím. Nosnými tématy portálu jsou obory vytápění, větrání, klimatizace a voda s hlavním důrazem na úspory energií v budovách a alternativní zdroje energie.

Portál TZB-info je ve svém oboru dlouhodobě respektovaným zdrojem informací. Obsahuje především významnou základnu nejen odborných informací, které spadají do oboru označovaného jako Technická zařízení budov (TZB). Díky své specializaci je portál TZB-info jedinečným zdrojem každodenních aktuálních informací pro všechny, kteří se zajímají o tuto problematiku.
Neustále rostoucí množství informací, které je na portálu TZB-info každodenně publikováno, si vyžádalo provedení zásadní změny v přístupu k naplňování informační základny portálu. Nově jsou veškeré informace důsledně členěny podle jednotlivých oborů spadajících pod technická zařízení budov. Portál v současné době obsahuje čtyři klíčové obory: Vytápění, Větrání a klimatizace, Voda a kanalizace a Obnovitelná energie.
O informační náplň jednotlivých oborů portálu TZB-info se starají vybraní specialisté. Nový přístup ke správě portálu a naplňování informacemi si vyžádala různorodost profesí spadajících pod označení Technická zařízení budov, kterým TZB-info tímto usnadňuje orientaci v záplavě novinek. Rovněž je respektován rozdílný přístup odborníků a široké veřejnosti k této problematice.
20.05.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444