Dřevěná okna pro moderní stavění

V nových výrobních prostorách za použití špičkových technologií vyrábí firma TTK nejmodernější dřevěná eurookna, která patří k nejkvalitnějším na našem trhu. V nabídce firmy, která se výrobou dřevěných oken zabývá už více než patnáct let, je několik typů produktů s různými možnostmi využití.

K cenově nejdostupnějším patří okna TTK Klasik, která mají moderní design i výborné tepelně izolační vlastnosti. Pro jejich výrobu se jako u všech dalších typů z produkce TTK používá třívrstvá lepená lamela ze dřeviny (vybrat si lze mezi smrkem, borovicí, meranti a dubem).

Novinkami v sortimentu firmy jsou typy TTK Komfort a TTK Komfort Plus, jejichž jedinečná konstrukce zlepšuje tepelně izolační a akustické vlastnosti a které se vyznačují komfortním vybavením a vysokou odolností vůči povětrnostním vlivům. V nabídce je také typ TTK Rustikal určený pro renovaci historických budov. Tato okna svým vzhledem dokonale nahradí původní otvorové výplně, přitom ale odpovídají současným nárokům na zvukovou a tepelnou izolaci. Konstrukční typy, které výhodně kombinujíí dřevo a hliník firma nabízí pod názvy TTK Alu, TTK Alu therm. Nejmodernější v této kategorii je ovšem okno TTK Triplex, které má kromě dvojskla uloženého ve vnitřní dřevěné části ještě třetí samostatné sklo umístěné ve vnější hliníkové části. Eurookna TTK Pasiv, která představují novou generaci dřevěných oken vhodnou pro nízkoenergetické, ale i pasivní domy, se vyznačují jedinečným systémem zasklívacích lišt a jsou mj. vybavena dvěma těsněními (vnitřním a středovým), teplým meziskelním rámečkem či rámovou okapnicí s přerušeným tepelným mostem. TTK navíc nabízí přes 400 typů dřevěných vchodových dveří i realizaci v současné architektuře stále oblíbenějších posuvných stěn a skládacích stěn s mnoha variantami otvírání.
Firma TTK své výrobky, jejichž distribuci zajiš'tuje síť prodejců po celé republice, pravidelně prezentuje na mezinárodních stavebních veletrzích v Praze a v Brně, ale také na mnoha regionálních výstavách. Naposledy jsme ve fotografiích zachytili expozici, jíž se letos na jaře TTK prezentovala na Brněnském stavebním veletrhu IBF, odkud nabízíme malou fotogalerii.
24.07.2008 | sm - redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444