TEiKO má nové masážní bazény SPA comfort

Největší český výrobce sanitární techniky, firma TEiKO, rozšířil svůj sortiment také o stále oblíbenější masážní bazény SPA. Před nedávnem uvedl na trh pětimístný bazén ALTAR a třímístný BALBI.

Masážní bazény SPA patří ke stále častěji využívaným prostředkům relaxace a upevňování zdraví celé rodiny. Slouží ke každodenní relaxaci i odpočinku a rehabilitaci a navíc i jako estetický doplněk rodinných domů a vilek. Je známo, že hydroterapie posiluje krevní oběh, snižuje krevní tlak, uvolňuje svaly a stimuluje imunitní systém. Masážní bazény SPA pomáhají také při rehabilitaci zranění a působí účinně na celý organismus. Odlišné teploty vzduchu a vody otužují celý tělo a působí tak preventivně proti mnoha nemocem.


 


Velkou výhodou masážních bazénů je možnost umístit je jak venku, tak v interiéru. Jejich předností tedy máte příležitost užívat denně po celý rok, kdykoli budete mít chuť, protože lázeň, jejíž ideální teplota je 37 - 39 stupňů Celsia, je pro vás neustále připravena.

Pětimístný masážní bazén ALTAR z produkce firmy TEiKO je navržen pro pohodlnou relaxaci pěti osob. Jeho jednotlivé části s ergonomicky tvarovanými sedačkami a optimálně umístěnými sekcemi trysek poskytují rozdílný typ masáže. Ideálními místy relaxace v tomto zařízení jsou dvě křesla a jedno lehátko, další dvě místa jsou osazena menším počtem trysek.

 

Díky menším rozměrům je pro umístění uvnitř domu ideální třímístné SPA BALBI. Rovněž v něm je každá z jeho částí díky účinnosti trysek zaměřena na jiný typ masáže. K dispozici jsou dvě křesla a jedno lehátko se  vzduchovou masáží.

 

Bazény SPA nabízí firma TEiKO ve dvojím provedení výbavy - standard a comfort. V základní ceně bazénů comfort je mj. filtrační jednotka se skimmerem a ozonizací, světla (modré a červené), pět druhů pulzačních trysek, perlička a dvě přímé trysky. Za příplatek dodává výrobce například reproduktory s rádiem nebo aromaterapeutickou sadu šesti vůní.


Bližší informace na www.teiko.cz a na lince 800 100 050

16.01.2007 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444