TENDENCE 2006 - přehlídka novinek

Mobilní čalouněné křeslo Lűmmel

Mobilní čalouněné křeslo Lűmmel

Jednou z doprovodných akcí 11. ročníku mezinárodního veletrhu nábytku, dekorací a vybavení interiérů TENDENCE 2006, který proběhne ve dnech 5.- 8. října, je přehlídka TOPten. Jejím cíílem je představit nejlepší produktové novinky daného oboru,  které dosud nebyly představeny na jiném veletrhu konaném v ČR. .

Lednice Gorenje Pininfarina

Mobilní čalouněné křeslo Lűmmel

K takovým novinkám patří některé pozoruhodné elektrospotřebiče - např. lednice z produkce Gorenje Pininfarina. Vyrobena je v netradiční kombinaci broušeného hliníkového povrchu a černého lesklého skla s dotykovou ovládací obrazovkou, která se po stisknutí změní na průhledné sklo se světlým odstínem zelené a objeví se okno nabízející pohled na obsah ledničky.
 
Společnost Philips ČR, s.r.o. představuje Innergize, skládací wellness zařízení s praktickými vestavěnými kolečky a velkou rukojetí, které usnadňují přenášení. Kromě opálení poskytuje i uvolnění ztuhlých svalů, či úlevu od začínajícího nachlazení, příjemnou a voňavou relaxaci díky vestavěným reproduktorům a vonným granulím.

 

Originální chladničku s pípou nahlásila společnost East Trading Company. Jde o kombinovanou chladničku v nerez provedení s pivní pípou zabudovanou přímo ve dveřích. Pro provoz pípy je nutná bombička s kysličníkem uhličitým, pětilitrový soudek lze naplnit libovolným nápojem.

 

Multifunkční vysavač Ventaro je novinkou v nabídce společnosti Robert Bosch. Tento přístroj umožňuje pohodlné broušení, vysávání nebo vyfoukávání pomocí vzduchového pohonu.

Záclony s krystaly Swarowski

Mobilní čalouněné křeslo Lűmmel

 


Pokud jde o produkty týkající se elegantního a pohodlného vybavení interiérů, najdete mezi novinkami rovněž řadu atraktivních exponátů. HEIMTEX STUDIO např. vystaví luxusní záclony s krystaly Swarowski, které prosvětlují interiér a vytvářejí dojem většího prostoru. Jedinečný je i nový model sedací soupravy od italského výrobce Samoa, která zaujme řešením zkosené područky a která se vyrábí v různých rozměrech. Své obdivovatele jistě najde také mobilní čalouněné křeslo Lűmmel, protože není jen pohodlné a mnohostranně použitelné, ale díky nízké hmotnosti a praktickému madlu i snadno přenosné. Společnost Casa Rio přichází s elegantní židlí Ristora navrženou speciálně pro použití v hotelech a restauracích. Tento výrobek odolává vysokému provoznímu zatížení a je nabízen v několika variantách - jako židle, křeslo, barové židle. 


Prohlédnout si návštěvníci mohou ještě řadu dalších pozoruhodných výrobků, které pravděpodobně dosud neměli příležitost vidět a které stejně jako ty výše jmenované zaujmou pozornost svým kvalitním designem i perfektním provedením.

27.09.2006 | redakce Bydlení.cz
  • Terinvest s.r.o.

    Společnost TERINVEST je jedním z největších organizátorů veletrhů v České republice. Veletrhy se konají především v Praze na Výstavišti Praha Holešovice. Největší veletrh AMPER se koná na Výstavišti v Brně. Veletržní správa nabízí zajištění účasti na veletrzích v ČR i v zahraničí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444