Sweet Loft - obytná půda snadno a rychle

V moderních trendech bydlení patří půdy k stále oblíbenějším možnostem. Vychází jim vstříc také výrobci a dodavatelé materiálů a výrobků, s jejichž pomocí lze prostor pod střechou skvěle využít.

Nové, elegantní řešení přeměny obyčejné půdy přináší SWEET LOFT společnosti IP POLNÁ.

Nejde o nic jiného, než o chytré zvětšení bytu o půdní prostor. Velmi snadno můžete přeměnit obyčejnou půdu v dětskou hernu s lezeckou stěnou, prosvětlený ateliér, posilovnu nebo domácí relaxační centrum. Že je přestavba náročná? Že stojí fůru peněz? Vůbec ne.  Pořídíte ji za pár korun a hotova může být za pár hodin.

Útulný pokoj za jeden den

Než na půdu pozvete řemeslníky, je dobré ji vyklidit. Stejně už to bylo dávno potřeba a kominík při poslední kontrole hrozil pokutou. Nepotřebné haraburdí patří do sběrného dvora. Pak přijdou ke slovu odborní pracovníci. Na řadě je nová podlaha. Moderní technologie umožňují postavit na půdě ideálně rovnou podlahu s milimetrovou přesností, kontrolovanou laserem. Jde o jednoduchou ale pevnou skládačku lehké konstrukce, jejímž základem je rošt. Vytvoří pod novou podlahou prostor o výšce 25 centimetrů, kam se zafouká tepelná izolace MAGMARELAX® ECO. Je to nová sněhobílá minerální izolace pozoruhodných izolačních vlastností, kladoucí důraz na ekologii. Bílá barva dokládá čistotu materiálu, obsahuje totiž jen přírodní pojiva z obnovujících organických látek, neobsahuje ropné produkty. Díky nižší energetické náročnosti při výrobě je vysoce šetrná k přírodě. Když se dutina pod podlahou zaplní nafoukanou izolací, zaklopí se OSB deskami, vzájemně spojených „na péro a drážku“. Tepelná izolace podstatně zvýší komfort bydlení. A ušetří až třetina nákladů na topení. Izolace též účinně tlumí zvuk, ochrání byt proti ohni, v zimě hřeje a v létě chladí.

Samotné izolování netrvá déle než tři hodiny. I s montáží nové podlahy a barevnou úpravou pak nejvýše jeden den. Bez nepříjemného hluku, s minimem prachu, vše za plného provozu domácnosti.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Modré z nebe a třeba všechny barvy duhy

Poslední etapou je barevný nástřik na dřevěné konstrukce, většinou trámy, prkna a latě. Speciální technologie umožní nastříkat barvu v pěti základních barvách a v nekonečném množství jejich kombinací tak, aby se barva nedostala škvírkami na venkovní stranu. Přát si můžete pochopitelně jakýkoliv barevný odstín. Trendem letošního léta je žlutá a „oceánově“ modrá. Pastelově barevné odstíny jsou nejen velmi estetické, ale nástřik významně zvyšuje životnost pálených tašek.

Majitel firmy IP POLNÁ Ing. Radim Vaněk se pochlubil, že SWEET LOFT také doma má. „Využívám ho jako osobní tělocvičnu a posilovnu,“ říká. „Ale moji kamarádi z práce na půdě vytvořili hernu pro děti. Je to velká výhoda. Když na jaře, v létě nebo na podzim prší, mají si kde hrát a nehrozí jim nebezpečí,“ vysvětluje.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Nebude to stát „majlant“?
 
Nebude. SWEET LOFT je díky kombinaci tepelné izolace podlahy finta, která investici během 4 -5 let zaplatí z úspor na vytápění. Poměrně přesnou kalkulaci si sami můžete vypočítat na webové stránce nebo zavolat na bezplatnou telefonní linku 800 100 533. Odborníci vám rádi poradí a pomohou.

Využijte vhodného ročního období a také probíhající akce na všechny druhy izolací. Ještě dnes klikněte na www.magmarelax.cz/puda a vyplňte nezávaznou poptávku.

Uvidíte, že SWEET LOFT vám a hlavně dětem splní všechny vaše představy.

21.08.2012 | PR
  • IP Polná s.r.o.

    Společnost IP Polná je rodinná firma s více než 27letou tradicí tvořena týmem zkušených stavebních odborníků a energetických specialistů. Posláním společnosti je šetřit energii a pracovat vždy odborně s použitím těch nejkvalitnějších surovin. Za dobu své působnosti společnost zateplila více než 27 400 rodinných domů, zrevitalizovala přes 1 100 bytových domů a pomohla desítkám měst a obcím. Od roku 2012 se také věnuje developerské činnosti zabývající se novým moderním bydlením v centru Prahy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444