Svítící Bobule rozzáří každé zákoutí

Jestli sledujete interiérové trendy a čtete inspirativní blogy o bydlení, pak vám jistě neuniklo designové osvětlení ve formě světelného řetězu s balónky, bobulemi nebo, chcete-li, koulemi. Máte na ně zálusk? Pak přinášíme několik tipů, kde se budou nejvíce vyjímat.

Malé dekorativní Svítící Bobule vytváří náladové osvětlení, které doladí váš interiér a rázem mu dodá příjemnou a intimní atmosféru. Díky teplému světlu, které vydává, byt zútulní a rozzáří.

Světelný řetěz s bavlněnými Bobulemi můžete naaranžovat kamkoli a jakkoli se vám zachce. Právě pro své variabilní použití si získává stále větší popularitu. Nejčastěji se Bobule objevují na oknech, garnýžích, ale také jen tak svisle pověšené podél okna nebo v rohu místnosti. Pokládáme je na parapety, police nebo třeba jako dekoraci doprostřed slavnostně prostřeného stolu. Velmi elegantně vypadají ve vysoké čiré váze, romantické chvilky navodí omotané na čele postele. 
 

Svíticí Bobule jsou přímo stvořené k dekorování narozeninových oslav, svateb a dalších významných událostí. Stačí si jen vybrat vhodnou barvu, která bude ladit se zbytkem vaší dekorace.

bydlinek Máte Svítící Bobule doma?
Pošlete nám fotku na blog@bydleni.cz a inspirujte ostatní.


Nesmíme zapomenout ani na dětské pokojíčky, pro které jsou Bobule přímo stvořeny! Nechte je dětem svítit při usínání, aby se nebály tmy a mohly klidně, beze strachu usnout. Když je navíc vyzdobíte dětskými nálepkami, třeba těmi s krtečkem, okamžitě si je zamilují.

Svítící Bobule jsou do České republiky dováženy až z Thajska, kde je tamější ženy ručně vyrábějí z bavlněných nitek. Každá Bobule je zhruba 5 centimetrů široká a společně s dalšími 19 navlečena na světelný řetěz o délce 330 centimetrů. Díky široké nabídce barevných kolekcí si vyberete jak do interiéru laděného minimalisticky, tak i do pestrobarevného dětského pokoje. 


Zajímavost: Nejprodávanější kolekcí za rok 2015 byla levandulová kolekce 


Svítící bobule v domovech našich čtenářů:


bydlinek Jak svítí Bobule u vás doma?
Pošlete nám fotku na blog@bydleni.cz a inspirujte ostatní.

26.02.2016 | Jana Vaňková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HAAS + SOHN Rukov s.r.o.

    Vyrábíme a dodáváme krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, krbové vložky, krbové vložky s výměníkem, krbové sestavy, peletová kamna a příslušenství jako krbové nářadí, kouřovody a další. Zajišťujeme záruční a pozáruční servis našich výrobků. Společnost HAAS+SOHN Rukov, s.r.o. vznikla v roce 1995 spojením bývalé tradiční rumburské firmy Rukov s rakouskou společností Reischl GmbH, čímž se stala součástí značky působící na trhu od roku 1854.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444