Svět snadného žehlení máte nyní na dosah ruky

Žehlit hedvábí a džíny hned po sobě? Přijde vám to jako něco nemožného? Vstupte do světa snadného žehlení Philips a objevte systémové žehličky PerfectCare s jedinečnou technologií OptimalTEMP. Mezi jejich největší přednosti patří nejen zvýšení účinnosti a rychlosti žehlení, ale i fakt, že všechno hlídají za vás.

Říkáte si, jak je to možné? Součástí technologie OptimalTEMP žehliček Philips PerfectCare je mimo jiné procesor Advanced Smart Control. Ten se stará o nastavení ideální teploty žehlicí plochy, jejíž výše je bezpečná pro použití na všech tkaninách a tu doplní maximálním množstvím páry. Stejného výkonu lze u běžných žehliček bez OptimalTEMP technologie možné dosáhnout pouze při nastavení maximální teploty. S žehličkami Philips PerfectCare s technologií OptimalTEMP se tak skutečně bez obav z poškození a spálení můžete po džínech pustit do žehlení daleko jemnějších látek. Navíc se nemusíte obávat ani péče o citlivé látky jako bavlna, kašmír, satén, elastin či hedvábí, které doposud téměř nebylo možné žehlit v domácích podmínkách.

Technologii OptimalTEMP a přednosti procesoru Advanced Smart Control si oblíbilo již mnoho žen. O své dojmy se s námi podělila například i Lucie Ledboušková z Roudnice nad Labem: „Pára snadno a rychle narovnala i hodně přeschlé prádlo. Na první pohled žehlička sice působí objemně, ale to jen díky jejímu základu. V ruce je lehká a obratná. Samotné žehlení mi přišlo velice rychlé. Intenzivní napařovaní bylo úžasné hlavně u velmi přeschlého prádla, se kterým si žehlička hravě poradila. Velkou výhodou je, že odpadá hlídání teploty a strach ze zničení jemnějších kousků mého šatníku."
A protože osobní zkušenost je to nejlepší, máme pro vás velmi zajímavou nabídku. Pokud si totiž do konce roku zakoupíte jeden z následujících modelů systémových žehliček Philips PerfectCare GC9630/20,GC9550/02, GC9246/02, GC9241/02, GC9231/02,GC7635/30, GC7640/80, GC7011/20 a GC7015/20 a ten vám nebude z jakéhokoliv důvodu vyhovovat, můžete jej v rámci probíhající promo akce „Testování se zárukou vrácení peněž 90 dnů“ během 90 dní od zakoupení vrátit.
 
„Už si nemusím lámat hlavu s nastavováním teploty. Žehličku jsem otestovala na doporučení kamarádky. Nejdříve jsem byla trochu překvapená celkovou velikostí, ale obavy se rozplynuly jak pára nad prádlem. Žehlička je lehká a krásně po prádle klouže,” popisuje své první zkušenosti s žehličkou Philips PerfectCare Jitka Dědková z Hradce Králové.

Podrobné informace a přesná pravidla jsou k dispozici v letácích, nebo na www.philips.cz/snadnezehleni.
25.04.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444