Svět křehké krásy v pavilonu A2

19. 3. 2003 (Tiskové středisko BVV) - Průřez sortimentem tradičních českých producentů skla a porcelánu si můžete prohlédnout na výstavě, jejíž záběr sahá od výrobků známých v mnoha českých kuchyních až po vzácné originály v klasickém i moderním designu.

Kultura stolování je dnes často skloňovaným tématem a výstava České sklo a porcelán dokazuje, že s výrobky našich skláren a porcelánek můžeme harmonické a estetické jídelní prostředí snadno vytvořit. Proti levné konkurenci z asijských zemí, která v posledních letech zaplavila český trh, tuzemské výrobky vynikají nejen vesměs nápaditějším designem, ale také vyšší užitnou hodnotou. Všechny jsou testovány státními zkušebnami a splňují veškeré požadavky na bezpečné a hygienické stolování. Po úspěších na nejvyspělejších trzích by si české sklo a porcelán zasloužilo větší pozornost také od domácích spotřebitelů, a právě k tomu má výstava při veletrhu MOBITEX přispět. Mezi prezentovanými exponáty proto nechybí ani žádané varné sklo a porcelán, ale najdeme tu i skutečné skvosty, ke kterým patří například prezidentský servis se znakem České republiky a heslem "Pravda zvítězí".
Unikátní výstavu České sklo a porcelán připravila Porcela Plus, a. s., která je výhradním prodejcem společností Karlovarský porcelán - Thun, Crystalex Nový Bor, Sklo Bohemia Světlá nad Sázavou, Sklo BOHEMIA Poděbrady a Sklárny Kavalier Sázava.
20.03.2003 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444