Sušení prádla - prakticky a s elegancí

Příjemný dojem z moderního interiéru či čistých linií vybavení koupelny občas nezbývá než narušit méně estetickými zásahy, které si vyžádá každodenní užívání obytných prostor.

Díky různým nápadům a řešením, se kterými přicházejí důvtipní výrobci, je dnes ovšem možno řadu takto rušivých elementů řešit prakticky a s elegancí.

K výrobkům, které usnadňují péči o domácnost a zároveň ji pomohou udržovat v příjemném pořádku patří i novinka na trhu - unikátní sušicí skříň do koupelen, která dostala název DRYPERATOR. Jde o do detailu promyšlené a prostorově výhodné řešení sušení a zejména dosušování prádla v domácnostech, kde pro tyto potřeby zpravidla nebývá speciální prostor a kde se lidé zejména v chladných a vlhkých měsících prakticky denně potýkají s překážejícími sušáky.

Zatímco umístěním osušek a prádla na žebřík ústředního topení koupelnu rozhodně nezkrášlíte, elegantní skříň, která přitom nezabere mnoho prostoru, ve svých útrobách spolehlivě a rychle usuší vlhké ručníky, propocená trička či přeprané drobné prádlo, aniž by narušila vzhled koupelny, kterou navíc ještě dotopí.

Základem Dryperatoru je topný box, v němž je uložen tepelný výměník a ventilátor zajišťující lepší cirkulaci vzduchu. Ventilátor sušení výrazně urychlí a rozšiřuje možnosti využití i pro případy, kdy jen např. potřebujete vyvětrat zakouřené oblečení po návštěvě restaurace. Používání Dryperatoru mimo topnou sezonu umožňuje elektrická topná tyč. Během topné sezony získává Dryperator teplo připojením k ústřednímu topení.

Vlastní skříň Dryperatoru je vybavena praktickým variabilním sušákovým systémem, korpus a dvířka se vyrábí v několika provedeních a je možné objednat si i provedení na zakázku - např. s dveřmi s hliníkovým rámečkem s výplní skly Lacobel nebo se zrcadlem. Výrobce nabízí rovněž možnost designu dveří pomocí tzv. foliového tisku, takže můžete na dvířka skříně umístit i obrázek podle vlastního výběru. A navíc je tu jednoduché řešení také pro ty, kteří chtějí sušicí skříň ve stejném designu jako má již stávající, na zakázku vyrobený nábytek v jejich koupelně. V takovém případě si můžete zakoupit pouze samostatný topný box uzpůsobený pro vestavbu do individuálně vyráběného nábytku.

Podrobnější informace o této novince najdete na www.dryperator.cz

20.08.2012

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444