Sunizer osvětlí každé zákoutí

Asi každá žena si už v životě posteskla, že nemá v nějaké místnosti v domě dostatek světla. Asi všechny známe situaci, kdy jsme si přály, aby náš partner či manžel neměl neustále na práci spoustu jiných důležitějších věcí, než nám přidat světlo do koupelny k zrcadlu. Jenomže to není tak jednoduché, jak slýcháváme od našich protějšků, které nám neváhají pohotově vysvětlit, co všechno pro získání více světlat musíme udělat: rozbít kachličky, promyslet, kudy to celé povede, že musíme někde udělat prostup a o koupelně raději ani nemluvit, poněvadž tam jsou kachličky naprosto všude. Když my ženy argumentujeme tím, že když se ráno upravujeme, tak náš make-up vypadá naprosto jinak v naší tmavé koupelně než na denním světle, většinou se dočkáme odpovědi, tak se maluj v obýváku.

Nebojte se dámy, řešení existuje a je to nakonec mnohem jednodušší, než to celé vypadá. Je jím světlovod SUNIZER, který je schopný dovést světlo prakticky do všech míst a nejúžasnější na tom celém je, že to není umělé žárovkové světlo, ale přírodní světlo sluníčkové, které nejenom že nás nic nestojí, ale ještě ke všemu je naprosto přirozené, takže nezkresluje naše každodenní snažení.

Není nic krásnějšího, než když ráno vstáváte a jdete si pro kávu a tam Vás vítá ranní sluníčko. Je všeobecně známo, že slunce léčí, zamezuje depresím, napomáhá k dobré náladě a vyrovnanosti osobnosti nejenom Vaší, ale i Vašich dětí.

Světlovod Sunizer Vám tohle všechno může jednoduše splnit! Stačí si jednoduše zavolat technika, který změří rozměry místnosti, která neposkytuje dostatek světla a navrhne Vám vhodný typ Sunizeru. Sunizer je tubusový světlovod, někdy také nazývaný světlík, který dovede speciálním potrubím světlo přes střechu a půdu do Vaší místnosti.

Samotné instalace se také bát nemusíte, protože montážní firma, nebo i šikovný kutil má práci za den hotovou. Že se nadělá troška prachu, to je sice pravda, vždyť se dělají otvory do stropu, ale to hravě zvládnete uklidit, vždyť pak vám bude odměnou příjemně osvětlená místnosti na vždy! Sunizer je unikátní i tím, že stropní kryt v místnosti vypadá jako pěkné stropní svítidlo a navíc je vybaven Fresnelovými čočkami, které perfektně vedou světlo do všech koutů místnosti. Pro nás dámy, je samozřejmě také důležitá estetická stránka věci. Rám, který je vidět v místnosti je možný v různých barevných a tvarových variacích, takže může být i zajímavým estetickým doplňkem v místnosti.

Pokud máte v blízkosti Sunizeru ložnici a obáváte se, že by nadbytek světla mohl narušovat Váš spánek, tak i na to výrobce Sunizeru pamatoval a světlovod vybavil tzv. zatemňovací klapkou, která umožní přivření či úplné uzavření světelného toku. Dokonce si můžete objednat i moderní systém LED diod, díky kterému budete moci světlovod využívat i ve večerních a nočních hodinách jako běžné svítidlo.

Pokud by se snad manžel bál, že přes Sunizer bude nějaký velký únik tepla, tak jej můžete směle uklidnit. Světlovody SUNIZER lze snadno vybavit díly, které úniku tepla zamezí, a klidně jej můžete použít i ve vašem nízkoenergetickém, či pasivním domě. Tuto skutečnost podtrhuje fakt, že Sunizer je členem významného evropského sdružení IG Passivhaus.

Takže dámy, a nejen dámy, pokud řešíte problém s nedostatkem světla, světlík Sunizer je ideální řešení! Více informací naleznete na internetových stránkách www.sunizer.cz. A ty zvědavější z nás mohou navštívit stavební veletrh FOR ARCH v Praze, stánek 3C16, kde budou ve dnech 21.-25.9.2011 Sunizery představeny u českého výrobce firmy ABC, s.r.o.

Zdroj: ABC, s.r.o.

22.09.2011
  • ABC - AMERICAN BOHEMIAN CORPORATION s.r.o.

    Společnost ABC, s.r.o. působí na českém stavebním trhu již od roku 1994. Nosný program firmy je rozdělen na dva obchodní směry: exklusivní dovoz a následná distribuce ventilačních turbín LOMANCO a druhým je výroba a distribuce českých tubusových světlovodů a světlíků SUNIZER. Firma dále dováží kvalitní zahraniční produkty a to americké světlovody ODL, anglické světlovody SUNPIPE, komínové hlavice Darco, klempířské ohýbačky VanMark a klempířské nářadí Midwest. Široká nabídka světlovodů umožňuje výběr opravdu každému. Zajišťujeme kompletní servis od návrhu, zakreslení do projektu, zobchodování, až po případnou realizaci.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444