Studio Qubus design

Hlavním záměrem studia Qubus je produkce a prodej současného mladého českého designu. Qubus design spolupracuje a exkluzivně zastupuje přední české designéry zaměřené především na design porcelánu a skla a soliterního nábytku. Další činností studia jsou návrhy a realizace celkového řešení interiérů, včetně návrhů užitkového designu, osvětlení, nábytku a doplňků, tak aby výsledný projekt odrážel přání klienta skloubené s originalitu autorů.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Mezi přední autory studia patří Maxim Velčovský se svým dnes již světově proslulým kelímkem PURE, Danil Pirč a jeho netradiční vázy a čajové soupravy. Na výstavě art&interior Qubus představil nové originální designové doplňky od Maxima Velčovského. Na první pohled zaujmou Velčovského porcelánové vázy Watterproof ve tvaru holínek či miska ve tvaru České republiky. Nejvtipnějším a nejoriginálnějším exponátem Qubus design byla bezesporu "Cyber kytka" ve skleněném květináči s hodinami. Zaujalo nás také minimalistické sklo Anny Torfs.
13.05.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444