Studentské projekty 2007/2008

T. Gabl'as, Varný ostrov - vítězný projekt 1. ročníku soutěže

T. Gabl'as, Varný ostrov - vítězný projekt 1. ročníku soutěže

S novým školním rokem vyhlašuje Společnost ŠPINAR – software s.r.o. ve spolupráci se Středním odborným učilištěm a Střední odbornou školou SČMSD, Znojmo s.r.o. druhý ročník soutěže STUDENTSKÉ PROJEKTY 2007/2008.

 

Cílem této mezinárodní soutěže, je především podpořit výuku nových softwarových technologií na školách a zároveň motivovat zájem studentů vytvořit prostřednictvím těchto technologií profesionální výstupy. Soutěž je příležitostí k vzájemné výměně zkušeností s výukou v programu TurboCAD a jeho využití v praxi.

Zúčastnit se mohou studenti všech typů škol v České a Slovenské republice ( zejména technických oborů v oblasti nábytkářství, interiérové tvorby, dřevařství, truhlářství, architektury, strojírenství, designu, automobilového průmyslu, elektrotechniky a deskriptivní geometrie ), které mají zakoupený program TurboCAD nebo DAEX, a také studenti, kteří vlastní osobní licenci programu TurboCAD a jsou školou do soutěže vysláni.

Studenti se do soutěže mohou přihlásit na základě vyplnění závazné přihlášky, kterou je třeba zaslat do 31. října 2007, dokončený soutěžní projekt pak do 15. března 2008. Přihláška, společně s pravidly soutěže, je uveřejněna na internetových stránkách www.spinar.cz. Zde najdou zájemci také reportáže a fotografickou dokumentaci z uplynulého ročníku soutěže.

Soutěž je rozdělena do dvou kol. V prvním kole vybere odborná porota složená z vysokoškolských učitelů, učitelů ze středních škol a odborníků z praxe 20 nejlepších projektů, které postoupí do finále.

Slavnostní finále druhého ročníku soutěže proběhne ve dnech 29.4 – 30.4. 2008 v jihomoravském městě Znojmě, které je proslulé nejen v oblasti vinařství, ale především svojí historií a kulturními památkami.

Kromě soutěžních akcí je připraven i bohatý doprovodný program - prohlídka Louckého kláštera, zakončená výkladem o historii vinařství na Znojemsku a společenským večerem. Účastníci finále se mohou také těšit na návštěvu dominanty města - Znojemského hradu, s vyhlídkou na Rotundu sv. Kateřiny, unikátní památku z dob přemyslovského knížectví.

Vítězové soutěže obdrží hodnotné věcné ceny ( především produkty společnosti ŠPINAR – software s.r.o.: TurboCAD Professional, TurboCAD DELUXE, DAEX Generator…) a vítězné projekty budou vystaveny v galerii společnosti Czech design v Praze.
03.09.2007
  • ŠPINAR - software s.r.o.

    Fima ŠPINAR – software s.r.o. je výhradním dodavatelem programu TurboCAD, TurboFLOORPLAN, TurboCADCAM a dalších cca 50 programů pro český a slovenský trh. Společnost dodává také vlastní produkty DAEX, které nabízí na světovém trhu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444