Střešní krytina REGOLA - elegantní, ekonomická, ekologická

Regola je samostatná střešní krytina z ocelového pozinkovaného plechu ve tvaru oblíbené "francouzské" tašky. Svými vlastnostmi se liší od ostatních kovových střešních krytin a odstraňuje jejich nedostatky. Krytina REGOLA není drahá a nevyžaduje komplikovanou údržbu.

REGOLA funguje jako samostatná střešní krytina se zabudovanými střešními latěmi. Tato konstrukce umožňuje montovat REGOLU přímo na krov bez použití střešních latí. Při standardní šíři pásu REGOLA 4200 mm a délce 420 mm činí její váha pouze 11 kg. Tento výhodný formát usnadňuje manipúulaci s krytinou při přepravě i při montáži. REGOLA je výhodná i na rozsáhlé, komplikované a členité střechy, protože jako jediná velkoplošná krytina nemá vysoké procento odpadu při řezech v nároží a úžlabí.
Střešní krytina REGOLA - vyráběná firmou Plannja - získala na 5. ročníku výstavy STŘECHY PRAHA odborné ocenění ZLATÁ TAŠKA pro rok 2003 za špičkové technické a užitné vlastnosti.
30.04.2003 | Věra Růžičková

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444