Střechy Praha obrazem

Jubilejní ročník veletrhu Střechy Praha 2008, který probíhá na Výstavišti v Praze - Holešovicích, je v plném proudu. Své výrobky, většinou novinky na trhu zde prezentuje 200 firem. Mezi unikátní expoziice patří Tegularium, specializovaná sbírka pana Richarda Mlýnka, která představuje střešní krytiny pocházející z našich zemí, ale i z celé Evropy a zámoří. Mimořádně bohatý je letos doprovodný program, k němuž patří odborné konference, přednášky, ukázky montáží, soutěže ve zručnosti, ale také divácké soutěže o hodnotné ceny. Rušnou atmosféru veletrhu přibližujeme v malé fotogalerii.

Pragobuilding 2008

Ve stejném termínu jako veletrh Střechy Praha se koná soubor výstav Pragobuilding, kterému je vyhrazen prostor v montované hale před Průmyslovým palácem. V jeho rámci probíhají odborné výstavy Panelový dům a byt, Montované stavby, Pragotherm a Okna-dveře-schody.

Na 2. ročníku výstavy Panelový dům a byt, která je zaměřená na regenerace, rekonstrukce, financování, si mohou návštěvníci prohlédnout dva vzorové panelové byty 3+1 a 1+1 s řadou technologií a moderním vybavením. Výstava Montované stavby je zaměřená na výrobu, dodávky a realizaci konstrukčních systémů a stavby na klíč. Různé způsoby vytápění objektů s tím, že tento ročník klade důraz na zásobováni teplem a vytápění pro panelové domy a klasické obytné i rodinné domy, představuje výstava Pragotherm. Výrobu oken, dveří, schodů a schodišť, jejich doplňků, součástí a stavebních prvků představuje specializovaná výstava Okna-dveře-schody.

 

25.01.2008 | redakce Bydlení.cz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.

  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444