Střechy Praha 2008 a Úspory energií a obnovitelné zdroje

Tradiční největší odborný veletrh střešních krytin, materiálů, doplňků, izolací, řemesla a služeb pro stavbu a renovaci střech – STŘECHY PRAHA 2008 proběhne spolu s výstavou ÚSPORY ENERGIÍ a obnovitelné zdroje ve dnech 24. – 26. ledna 2008 na Výstavišti v Praze Holešovicích.

Tento 10. jubilejní ročník veletrhu bude kompletní přehlídkou všech významných výrobců a dodavatelů v tomto oboru, kteří již potvrdili účast a řada z nich chystá nové a velmi zajímavé expozice. Návštěvníci se tedy mohou těšit na kvalitní a silné zastoupení vystavovatelů jak z nomenklatury veletrhu Střechy Praha, tak i z nomenklatury doprovodné výstavy Úspory energií a obnovitelné zdroje.

Doprovodný program
Nedílnou součástí veletrhu je intenzivní příprava doposud nejbohatšího doprovodného programu, který je vytvářen v návaznosti na nároky návštěvníků. Očekáváme 12 až 15 tisíc odborných i laických návštěvníků, kteří budou mít možnost udělat si detailní představu o nabídce renomovaných i menších firem, uvidí řadu novinek a velkou nabídku praktických ukázek na mnoha stáncích našich vystavovatelů i na speciálně upravené ploše vyčleněné právě střechařskému řemeslu.

Odborný doprovodný program přednášek, seminářů a diskusních setkání bude letos probíhat paralelně ve třech přednáškových sálech a uspokojí jistě každého ze zúčastněných. Ze zajímavých témat můžeme již nyní zmínit např. zásady pro návrh a použití tepelných izolací plochých a šikmých střech, zateplování obvodových plášťů budov, provozní ploché střechy - balkony, lodžie, terasy, střešní zahrady, dřevo jako stavební materiál, energetickou náročnost budov nebo vystavování nových energetických průkazů.

 

Prestižní soutěže:
Tradiční Zlatá taška o nejlepší exponáty, jejíž ocenění v loňském roce získala na základě rozhodnutí odborné poroty společnost FENESTRA střešní okna
Mezinárodní soutěž učňů oboru pokrývač, klempíř a tesař
Soutěž o nejpoutavější expozici, za kterou si vítězný pohár v minulém roce odnesla společnost TONDACH Česká republika

S Fenestrou za sluncem
Kromě množství novinek, poradenských center a bohaté nabídky přednášek a seminářů bude na veletrhu možné vyhrát řadu hodnotných cen. Pořadatel veletrhu – společnost Střechy Praha s.r.o. se navíc stala partnerem soutěže české firmy FENESTRA střešní okna, s.r.o. V této soutěži s názvem „S FENESTROU za sluncem“, která začala 8.března 2007 a potrvá až do 31.prosince 2007, můžete vyhrát báječné zájezdy k moři a další ceny, které budou výhercům slavnostně předány právě na 10. jubilejním ročníku veletrhu STŘECHY PRAHA 2008. Podrobnější informace naleznete na www.fenestra.cz.


Konference Izolace 2008 – novinka veletrhu
Poprvé v rámci veletrhu v jeho prostorách proběhne 9. ročník odborné konference Izolace 2008 na téma „Izolace v praxi od projektu k realizaci“, jejímž pořadatelem je expertní a projektová kancelář A.W.A.L. zabývající se stavebními izolacemi a stavební fyzikou.

Pragobuilding – souběžně probíhající akce
V termínu veletrhu Střechy Praha proběhne v montované hale před Průmyslovým palácem ještě další výstavní akce s názvem Pragobuilding. Jedná se o soubor specializovaných výstav (pořádá Incheba Praha). Její součástí je mimo jiné i výstava zaměřená na okna, dveře, schody, jejich součásti a stavební prvky. Dalšími specializovanými akcemi v rámci Pragobuildingu jsou například Panelový dům a byt či Montované stavby.

Více informací naleznete na www.strechy-praha.cz

19.10.2007
  • Střechy Praha - veletrh pro stavbu a renovaci střech

    Největší středoevropský veletrh pro stavbu a renovace střech STŘECHY PRAHA probíhá souběžně s veletrhem úspor energií a obnovitelných zdrojů energie SOLAR PRAHA a veletrhem ŘEMESLO PRAHA. Místem konání je PVA EXPO PRAHA Letňany.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444