Přejete-li si odeslat článek e-mailem, vyplňte prosím následující údaje:

*E-mail příjemce
Zpráva pro příjemce:
*Vaše jméno
*Váš e-mail
* denotes required field

recepty

Šťavnatá vepřová roláda s kořenovou zeleninou

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Masové rolády jsou sice trrochu pracnější, ale díky většímu počtu ingrediencí jsou velmi chutné a navíc hezky vypadají. Nesmíme jen zapomenout po upečení nechat maso asi 20 minut stát, než začneme krájet, aby se nedrolilo. Nebo můžeme krájet až po vychladnutí - rolády se výborně uplatní i ve studené kuchyni.

Celý článek na serveru Bydlení.cz >>


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444