Sprchový kout Blix s novými sprchovými dveřmi

Individuální řešení vaší koupelny

Sprchový kout Blix, jeden z nejoblíbenějších produktů značky RAVAK, rozšiřuje svou působnost. Ke stávajícímu výrobku jsme vyvinuli sprchové dveře a pevnou stenu, které z něj dělají univerzálně použitelný sprchový kout do každého prostoru.

Posuvné dvoudílné sprchové dveře Blix BLDP2 jsou nabízeny v rozměrech 100, 110 a 120 cm v komplementárním setu se stěnou BLPS 80, 90 a 100 cm s jejíž pomocí vytvoří buď čtvercový či obdélníkový rohový sprchový kout nebo při použití dvou stěn vznikne kout ve tvaru U. Dveře jsou vyrobeny z bezpečnostního skla o tloušťce 6 mm a o jejich tichý a spolehlivý chod se stará systém AntiBlock ve spodní části. Vyrovnání případných stavebních nerovností vyřeší praktický nastavovací profil, který umí rozšířit sprchové dveře až o 4 cm na každé straně. Stejně jako sprchový kout, i sprchové dveře Blix jsou opatřeny odklápěcím systémem, který podstatně usnadňuje údržbu a umožní dostat se i do těžko přístupných míst. Oproti jiným systémům otevírání (otočné pivotové dveře na čepu nebo klasické otevírání pomocí pantů) šetří posuvné dveře místo v koupelně a netrápí nás loužičkami odkapávající vody na koupelnové dlažbě.

Maximum výhod za skvělou cenu – sprchový kout Blix

Spojuje v sobě výhody efektního vzhledu, technické dokonalosti i dlouhé životnosti. Jako jediný v sortimentu RAVAK svým zákazníkům nabízí volbu hned mezi třemi možnostmi povrchové úpravy, a to mezi bílým lakovaným povrchem, lesklým kovovým povrchem a odolným kovově matným povrchem satin. Aleš Brožík, product manager společnosti RAVAK k tomu dodává: „Provedení satin vzniká chemickým procesem, při kterém na povrchu dochází k vytvoření tvrdé, otěruvzdorné vrstvy oxidu hliníku rezistentní vůči další oxidaci, a tím i proti poškrábání. Všechny povrchové úpravy RAVAK si zároveň zachovávají své estetické a praktické hodnoty i při velkých výkyvech teplot, působení různých chemikálií a vysoké relativní vlhkosti vzduchu, kterým jsou kouty v koupelně vystaveny„.

Sprchový kout Blix se na první pohled řadí k řešením určeným do moderně pojatých koupelen v jednoduchém stylu. Design Blix není rušen žádnými svislými vnitřními profily a je tak tvořen pouze čirými bezpečnostními skly tloušťky 6 mm zavěšenými do vodících profilů s posuvným systémem zavírání dveří.

Sprchové dveře Blix jsou k dostání v ceně od 7.990,- Kč vč. DPH (šířka 100 cm). Sprchový kout Blix je nabízen ve čtvrtkruhovém a rohovém provedení ve velikostech 80/90 cm v kovově lesklé, bílé nebo kovově matné povrchové úpravě satin za 10.490,- Kč nebo 10.990,- Kč vč. DPH podle zvolené velikosti.
21.10.2011

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444