Správný obal je pomocník k nezaplacení

S úslovím: „Lepší vyhořet, než-li se stěhovat,“ by asi málokdo souhlasil doslovně. Nepříjemnosti se stěhováním však každý velmi dobře zná. V moderní době jsme v neustálém pohybu a potřeba přemisťovat věci tak vyvstává mnohem častěji. Ať už stěhujeme byt, kancelář, nebo třeba potomky na školní kolej, důležité je si celý proces maximálně usnadnit a zpříjemnit. K těm nejlepším pomocníkům při stěhování patří krabice.

Přehledné balení
Začátek balení bývá na celém procesu nejtěžší. Stojíte obklopeni věcmi a ve vzduchu se vznáší jediná otázka - kde začít? V tomto momentě je důležité zorganizovat věci tak, aby nejen v bezpečí přežily transport, ale abyste následně všechno opět snadno našli. A právě krabice v těchto případech velice dobře poslouží. Díky různým velikostem, odolnosti a dobré skladnosti umožní věci přehledně uspořádat, hygienicky uložit a snadno přemístit.  
 
Krabice šité na míru stěhovacím potřebám nabízí Pack Shop. Na webové adrese www.packhop.cz si můžete vybrat z nejrůznějších modelů a typů. Vlnitá lepenka, ze které jsou krabice vyrobeny, patří k ekologickému a velmi odolnému materiálu. Krabice jsou tak odolné proti průtlaku a poškození. Podle potřeby můžete volit mezi tří, či pětivrstvou lepenkou. I těžší věci jako knihy, oblečení či nádobí v krabicích z vlnité lepenky snadno a bezpečně přepravíte.
Do cíle beze ztrát
Po balení přichází na řadu fáze přepravy, kde je obzvláště nutné dbát na ochranu věcí proti poškození. Proti rozbití křehkých věci jako například keramiky či skla pomůže extrudovaný polystyrén, dřevitá vlna či výplňový materiál SizzlePak. Ten zajistí nejen fixaci a ochranu proti nárazům, ale poslouží k také k dekoračním účelům. Na www.packshop.cz můžete vybírat z několika barevných variant. 
 
Najdete tady i další šikovné pomocníky jako například lepicí pásky, pěnový polyetylén, ochranné lepenkové rohy či balicí papír. Vaše nádobí, sošky nebo různé křehké suvenýry s nimi budou jako v bavlnce. Ochranu však nepotřebují jen věci v krabicích. Proti poškrábání a nárazům nábytku či jiných velkých a těžkých předmětů například skvěle poslouží bublinková fólie. 
Uskladnit i potěšit

Krabice však zdaleka nemusí sloužit jenom ke stěhování. Pryč už jsou doby, kdy se kvůli svému vzhledu hodily leda tak do sklepa nebo pod postel. Díky modernímu designu a mnoha barevným variantám se se svou výbornou funkčností a mnohostrannému využití dnes naopak stávají čím dál oblíbenější součástí vybavení moderních interiérů. Knihy, cédéčka, šperky nebo různé maličkosti najdou v designových krabicích své místo. Na www.packshop.cz si můžete vybrat z mnoha barevných variant a typových provedení. 
Obaly do kuchyně i koupelny
Ne vše se však hodí do krabice. Čerstvé potraviny pomohou uchovat speciální plastové sáčky Zipbag s rychlým uzavíráním. Na uskladnění šťáv, vína, oleje, minerální vody, ale i na kosmetické tekutiny jako šampóny nebo tekutá mýdla je zase přímo určen systém Bag-in-box.

Toto vše a mnoho dalšího najdete v Pack Shopu. Objednávat můžete od jednoho kusu. A protože tady mají na skladě neustále více jak 300 druhů výrobku, vaše zboží ihned poputuje za vámi. Nejjednodušší řešení často patří k těm nejlepším. Na www.packshop.cz najdete vše, co ke stěhování nebo uskladnění potřebujete. 
11.10.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444