Luxusní domy od RD Rýmařov jako reakce na rostoucí požadavky

Řada exkluzivních domů: Titus

Řada exkluzivních domů: Titus

Jestliže patříte k těm, kteří kladou na své nové bydlení vysoké nároky, mají jistou představu a v žádném případě nechtějí přistupovat na kompromisy, zpozorněte. Společnost RD Rýmařov, největší český dodavatel montovaných rodinných domů na bázi dřeva, představila řadu luxusních domů.

Činnost firmy RD Rýmařov je postavena na neustálém dialogu mezi zkušenými architekty a samotnými klienty. Jak totiž firma zdůrazňuje, vzhled domů odráží představy zákazníků o rodinném bydlení.

RD Rýmařov novou řadou luxusních domů reaguje na rostoucí nároky stavebníků i samotných budoucích majitelů rodinných domů. Od moderního bydlení současnosti se vyžaduje vyšší komfort, provozní kvalita a samozřejmě v neposlední řadě také osobitý vzhled.

Domy s označením Aurelianus, Honorius, Severus, Tiberius, Titus a Traianus představují v nabídce RD Rýmařov nesporné oživení. Svými rozměry i vybavením slibují vyšší obytný komfort a splňují také náročnější architektonické ztvárnění. Obvyklou přednost domů RD Rýmařov – nízké energetické nároky – si tyto nové domy drží zcela samozřejmě.

„Svým způsobem navazujeme na naše excelentní zahraniční projekty,“ říká obchodní ředitel a spolumajitel RD Rýmařov Jiří Pohloudek. „V Rakousku, v Německu, v Nizozemí či ve Švýcarsku opakovaně ukazujeme, že možnosti naší technologie nemusejí končit u běžných rodinných domků. A jsme si navíc jisti, že také u nás už nějaký čas existuje klientela, která pojem moderní vila dokáže spojit právě s představu montované dřevostavby.“
Aurelianus: centrální obývací část
Aurelianus: centrální obývací část 

Co navíc luxusní domy nabídnou?

Domy na první pohled upoutají osobitým architektonickým ztvárněním ve stylu aktuálně žádaných trendů. Příjemně překvapí velkým obytným prostorem s dostatkem úložných prostorů a přehledným dispozičním uspořádáním. Nadstandard bydlení se projevil také ve vybavenosti domů. Už v základní verzi mohou majitelé využívat tepelné čerpadlo v kombinaci s podlahovým topením a energie ušetří díky oknům s nejvyššími parametry

S ohledem na přání zákazníka

Řada luxusních domů není však striktně omezena jen na svou základní podobu. Firma RD Rýmařov se snaží vyhovět požadavkům stavebníků a investorů a jejich přání zapracovat do výsledného projektu. Vždy tak firma nabízí dostupný a energeticky úsporný moderní rodinný dům.

bydlinek

Co o řadě luxusních domů říkají samotní prodejci RD Rýmařov? 
Prohlédněte si video, které jsme natočili na veletrhu For Arch 2015.

12.11.2015 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444