Společnost MOBÖ MIREAL otevřela novou továrnu

Kvalitní české ložnice dobývají svět

Veselí nad Moravou, 29.dubna 2008. Společnost MOBÖ MIREAL, a.s., přední český výrobce postelí a ložnicového nábytku, otevřela ve Veselí nad Moravou novou továrnu.

Růst produktového portfolia, zvyšující se poptávka a expanze na zahraniční trhy, především do Německa a Rakouska, přinutily společnost zmodernizovat a podstatně rozšířit původní výrobnu. V nové továrně bylo zřízeno 22 nových pracovních míst a výrobní kapacita vzrostla téměř o 50% oproti původnímu stavu, což umožní zásadně zkrátit dodací lhůty a uspokojit tak poptávku tuzemských i zahraničních zákazníků.

„Jsem velmi rád, že se nám novou továrnu podařilo otevřít ve velmi krátké době, výstavba objektu trvala jen 6 měsíců, a že s pomocí nových technologií a postupů dokážeme nejen uspokojit poptávku všech našich zákazníků, ale také nabízet nejpopulárnější modely ložnic Mireal k okamžitému odběru ze skladu,“ uvedl Ing. Jan Böhm, ředitel společnosti MOBÖ MIREAL, a.s.

Moderní továrna byla financována z vlastních zdrojů společnosti MOBÖ MIREAL, a.s., přičemž firma očekává, že se investice do stavby vrátí v průběhu následujících 8 let.

V souvislosti s otevřením nové továrny oznámila společnost MOBÖ MIREAL, a.s., že uzavřela smlouvu o spolupráci s významným německým výrobcem ložnicového nábytku, firmou WIEMANN, kterou bude zastupovat na českém trhu. Jde o další krok firmy MOBÖ MIREAL, a.s., ve snaze nabízet českým zákazníkům jen tu nejvyšší kvalitu. Stejně jako u ložnice značky MIREAL jsou i při výrobě ložnic značky WIEMANN využívány ty nejlepší technologie, materiál i pracovní postupy.
30.04.2008

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444