Společnost Laufen CZ získala ocenění AURA 2007

Společnost Laufen CZ získala prestižní ocenění AURA za druhou nejpoutavější veletržní expozici roku 2007. Ceny již podruhé v historii předávalo Společenstvo organizátorů veletržních a výstavních akcí ČR (SOVA) a udělovaly se ve čtyřech kategoriích.

Výsledky soutěže byly vyhlášeny 27. března 2008 v rámci slavnostního večera v prostorách vinohradského sálu Casa Gelmi. Cenu za skvělé 2. místo v kategorii nad 300 m2 za expozici na Stavebním veletrhu Brno 2007, kterou navrhl Ing. arch. Michal Janků a realizovala ji Intera s. p., převzal David Forman, Marketing Communication Manager Laufen CZ. „Expozice značek Laufen, Roca a Jika, která je dlouhodobě hodnocena jako nejlepší v rámci Stavebního veletrhu v Brně, nyní potvrdila svou kvalitu i v celorepublikovém srovnání napříč obory,“ komentoval úspěch David Forman.

Na letošním brněnském veletrhu SHK ve dnech 22. - 26. dubna 2008 bude možné ve stánku číslo 036 v pavilonu Z opět potěšit oko bílou elegancí společnosti Laufen CZ. Ta letošní bude ve znamení výrazného rozšíření portfolia značky Jika, která se stává symbolem kompletního vybavení koupelen od A do Z a představí vodovodní baterie, sprchové kouty, zástěny, vany a další příslušenství. Značka Laufen představí mimo jiné exkluzivní koupelnovou řadu Alessi dOt z dílny věhlasného nizozemského návrháře Wiela Areste. Roca doplní portfolio o výjimečnou litinovou vanu Newcast Woodline s podpěrou z třešnového dřeva.

 

03.04.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444