Společnost Hörmann se chystá na For Arch

Hörmann Česká republika, dceřiná společnost největšího evropského výrobce vrat, dveří, zárubní a pohonů, se také letos zúčastní tradičního stavebního veletrhu For Arch, který se uskuteční na pražském Výstavišti ve dnech 14.-18. září. Stane se tak prostřednictvím jejích nejvýznamnějších autorizovaných prodejců, jichž na českém trhu v současné době působí sto dvacet.

"Pro společnost Hörmann Česká republika představuje For Arch jednu z nejdůležitějších veletržních akcí roku. Už tradičně se jí zúčastňuje pět až sedm autorizovaných prodejců z pražského regionu, který je pro nás svou silnou stavební činností dlouhodobě nejvýznamnějším tuzemským odbytištěm," vysvětluje ing. Vít Kareš, jednatel společnosti Hörmann Česká republika.

For Arch je pro značku Hörmann příležitost, kde prezentovat mimo jiné novinky, které se letos objevily na veletrhu Bau v Mnichově. Mezi produkty pro individuální klientelu se budou v souvislosti s narůstajícím komfortem při výstavbě rodinných domů nepochybně těšit pozornosti nejprodávanější evropská výklopná vrata Berry. Ta se nabízejí i na domácím trhu v různých variantách výbavy i designu. Mnozí zákazníci přitom jistě ocení, že v základní verzi stojí i s montáží deset tisíc korun.

Střední klientele jsou určena například zateplená sekční vrata. Nejnáročnější zákazníky naopak zaujmou vrata Design s hedvábně hladkým povrchem Silkgrain nebo masivní dřevěná vrata v provedení severský smrk či kanadská tsuga. Součástí nabídky jsou rovněž pohony vjezdových bran - ať už pojezdových i jedno nebo dvoukřídlých.

Návštěvníci For Archu si však budou moci nejen vybrat ze širokého sortimentu společnosti Hörmann, ale na základě svého dojmu z kvality poradenství zúčastněných autorizovaných prodejců se už přímo na místě rozhodnout, která z firem jim zajistí dodávku a následně provede montáž dveří či vrat.

"Očekáváme, že For Arch potvrdí trend patrný v letošní stavební sezoně, jímž je odklon od tzv. kazetových vrat, které byly oblíbené především v devadesátých letech, a současně posílení pozice jiných vrat - s drážkou nebo úplně hladkých v designu Silkgrain. Vzhledem k tomu, že na tento veletrh přijíždějí návštěvníci z celých Čech i Moravy,  samozřejmě věříme, že také jejich zásluhou ještě posílíme na domácím trhu své vedoucí postavení," domnívá se Vít Kareš.


Další novinky uvede značka Hörmann na český trh v dubnu 2005 u příležitosti Stavebního veletrhu v Brně.

02.09.2004

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • Wienerberger

    Skupina  Wienerberger je součástí nadnárodního koncernu Wienerberger Ziegelindustrie AG, který představuje největšího světového výrobce cihel a současně lídra v produkci pálené střešní krytiny v Evropě . Skupina působí ve více než 26 zemích světa. V roce 2019 společnost Wienerberger oslavila 200 let výročí od svého založení.

  • ROCKWOOL, a.s.

    ROCKWOOL, a.s. patří do Skupiny ROCKWOOL – předního světového výrobce kamenné minerální vlny – dodavatele výrobků a systémových řešení, které vedou k zvýšení energetické účinnosti, požární odolnosti a zlepšení akustiky stavebních objektů. Kamenná vlna je přírodním materiálem, je recyklovatelná a šetrná k přírodě

  • Ing. Karel Peterka - THERMO PLUS - projektový ateliér

    Projektový ateliér Ing. Karla Peterky nabízí individuální i typové projekty rodinných domů. Dále projekty novostaveb a rekonstrukcí bytových domů včetně půdních vestaveb.

  • XELLA CZ | YTONG

    Výrobce inovativního a ekologického stavebního materiálu, který v Česku patří mezi zavedené značky. Pod značkou YTONG vyrábí společnost Xella CZ pórobetonové tvárnice (obvodové stěny, příčky, překlady, obezdívky atd.), jež jsou vhodné pro stavbu rodinných domů a bytů, nebo jejich rekonstrukce.

  • Architektonická kancelář Křivka s.r.o.

    Architektonická kancelář Křivka nabízí kompletní služby v oblasti architektonických a projekčních prací. Kancelář byla založena v roce 1990 Ing. arch. Lubomírem Křivkou.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444