Společnost Ekospol pravidelně vyprodává byty ještě před dokončením

Ekospol už několik let vyprodává všechny své projekty ještě před dokončením. Ani nejnovější projekty „Nový park Písnice“ a „Nové Měcholupy“ pravděpodobně nebudou výjimkou.

Nasvědčují tomu jejich rychle prodejnosti. Projekt Nové Měcholupy překonává rekordy a pokračuje v tradici rychle vyprodaných projektů Ekospolu. Vždyť již za první měsíc prodeje bylo PRODÁNO 70 % ze všech 130 bytů. Velkým lákadlem u tohoto projektu je kromě skvělé dopravní dostupnosti do centra také výborná občanská vybavenost a pouze cca 2 min. jízdy autem k nákupnímu centru Europark Štěrboholy. Velice vítané jsou také předzahrádky a terasy, z kterých je nádherný výhled do okolí. Další velice úspěšný projekt „Nový park Písnice“ se 184 byty byl po 5 měsících vyprodán ze 75 %. Výhodou tohoto projektu je, že ve vzdálenosti cca 500 metrů se plánuje stanice metra a to, že se nachází v oblasti s největší zalesněnou plochou v Praze, přímo v přírodním parku Modřanská rokle-Cholupice o rozloze 900 ha.

Ekospol dokončil minulý měsíc hrubou stavbu bytového areálu “Boloňská“. Tyto nejlevnější byty evropské kvality v kombinaci s výbornou lokalitou k bydlení, jakou lokalita v blízkosti Hostivařské přehrady bezesporu je, vyvolaly obrovský zájem o tento projekt. Svědčí o tom fakt, že již jeden rok před dokončením tohoto bytového areálu bylo všech 276 bytů VYPRODÁNO.

A že to není jenom ojedinělá vlaštovka potvrzuje Ekospol i svým dalším projektem PATRIA LETŇANY, který se teprve začíná stavět a již nyní je zcela VYPRODÁN. Budoucí stanice metra, výborná občanská vybavenost, nákupní centrum Letňany - to všechno přispělo k raketovému prodeji celého projektu. Lákadlem pro klienty bylo kromě nízké ceny (od 31.000,- Kč/m2) také předzahrádky a sklípek, který byl pro klienty ZDARMA.

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444