CENTRAL GROUP zahajuje bytovou výstavbu v Nových Stodůlkách

Lokalita nových bytů v těsném sousedství chráněného Dalejského a Prokopského údolí se těší hlavně přízni sportovně založených Pražanů a rodin s dětmi. Se zahájením výstavby již více než 65% bytů projektu Nové Stodůlky v Praze 5 našlo nové majitele. Ceny se zde pohybují od 31.100 Kč do 45.800 Kč/m² (vč. DPH). Byty s dispozičním řešením od 1+kk do 5+kk včetně mezonetu je tak možné pořídit již od 1,4 mil. Kč včetně luxusního provedení.

Výkopové práce a výstavba přístupových komunikací byly zahájeny v komplexu celkem šesti moderních bytových domů v blízkosti křižovatky ulice Jeremiášovy a Smíchovské, zhruba kilometr od stanice metra B – Luka. Možnost nákupů a zábavy novým obyvatelům nabízejí dvě nedaleká obchodní centra – Metropole Zličín a Galerie Nové Butovice. Pro sportovní vyžití se v blízkosti lokality nachází několik sportovních areálů, plavecký a zimní stadion. Nové Stodůlky jsou již sedmým projektem realizovaným společností CENTRAL GROUP v pátém pražském obvodu.

Všechny byty jsou v luxusním provedení. To obsahuje například výběr z elegantních italských designů koupelen, plovoucí podlahy, zabezpečovací zařízení, nadstandardní vnitřní dveře s obložkovými zárubněmi a bezpečnostní vstupní dveře. Cena zahrnuje také velmi pokročilé datové rozvody pro vysokorychlostní internet, satelitní televizi a bezpečnostní systém. U všech přízemních bytů jsou v ceně bezpečnostní okna. Termín dokončení výstavby je plánován do konce roku 2007.

„S ohledem na termín dokončení jsou všechny ceny bytů ještě ve snížené 5% sazbě DPH,“ říká Miluše Netolická, obchodní ředitelka společnosti a dodává: „CENTRAL GROUP nabízí svým klientům nejširší možnosti financování nového bydlení na našem trhu.“ Při koupi bytu, rodinného domu nebo parcely nyní stačí pouze 5% z ceny a zbylou část lze doplatit až do 12 měsíců po předání dokončené stavby z vlastních zdrojů anebo z úvěru. Klienti s vysokou bonitou mají možnost financovat celou cenu nové nemovitosti z úvěru. Také je možné využít nový úvěrový program 5% + SPLÁTKY. V rámci tohoto programu stačí klientovi k pořízení nového bytu nebo rodinného domu s pozemkem jen 5% ceny z vlastních zdrojů a na zbývající část čerpat zvýhodněný hypoteční úvěr. CENTRAL GROUP poskytuje všem zájemcům zdarma finanční poradenství a vyřízení hypotečního úvěru.

Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách www.central-group.cz.

Miluše Netolická
obchodní ředitelka
CENTRAL GROUP a.s.
tel.: 261 141 094
e-mail: netolicka@central-group.cz
11.07.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444