Společnost AHORN CZ otevřela novou továrnu

České lamelové rošty dobývají svět

Společnost AHORN CZ, s.r.o., přední český výrobce lamelových roštů, otevřela ve Vlkoši u Kyjova novou továrnu. Růst produktového portfolia a expanze na zahraniční trhy, především do Německa, Pobaltí a Austrálie, přinutila společnost zmodernizovat a podstatně rozšířit původní výrobnu.

V nové továrně bylo zřízeno 15 nových pracovních míst a kapacita vzrostla o 50% oproti původnímu stavu.

„Jsem velmi rád, že se nám novou továrnu podařilo otevřít ve velmi krátké době, výstavba objektu trvala jen 5 měsíců, a že s pomocí nových technologií a postupů dokážeme uspokojit poptávku z tuzemska i ze zahraničí v polovičních dodacích lhůtách,“ uvedl Ing. Pavel Koňárik, ředitel společnosti AHORN CZ, s.r.o.
 
Moderní továrna byla vystavěna s přispěním dotace ze strukturálních fondů Evropské unie a z krajského rozpočtu Jihomoravského kraje. Společnost AHORN CZ, s.r.o. očekává, že se investice do stavby vrátí v průběhu následujících 8 let. „Žádání o dotace je proces poměrně administrativně náročný, což mnohé žadatele může často odradit. Těší mě, že se nám podařilo projekt bezchybně připravit a tím získat příspěvek, který nám umožnil realizovat naše záměry ve velmi krátkém časovém úseku a ve větším rozsahu, než na co by sahaly naše možnosti,“ zhodnotil Koňárik.

 

O společnosti AHORN CZ, s.r.o.

Společnost AHORN CZ, s.r.o., založená roku 2000, je předním českým výrobcem lamelových roštů, které jsou jako podklad pod matrace důležité pro zdravé a pohodlné spaní. AHORN CZ, s.r.o. nabízí své produkty prostřednictvím vlastní maloobchodní sítě a svých českých a zahraničních partnerů. Více o společnosti AHORN CZ, s.r.o. naleznete na www.ahorn.cz.

 

04.07.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444