Špičkové pily Oleo-Mac s až 46 % slevou

Foto: Mountfield

Foto: Mountfield

Strmě rostoucí ceny elektřiny a plynu vedou tisíce domácností k tomu, že se vracejí ke klasickému vytápění rodinných domů levným dřevem. K tomu, aby si lidé dřevo nařezali ale potřebují dobrou řetězovou pilu. Šikovná pila je ovšem potřeba i na prořezávání stromů člověk s ní zastane i další práce kolem domu, a to celoročně.

Nabídka pil je na trhu velká, ale jak se v ní vyznat? Podívejme se dnes na řetězové pily Oleo-Mac, jejichž výhradním prodejcem v ČR je Mountfield. Tyto benzinové i elektrické stroje od renomovaného světového výrobce jsou u nás populární už víc než deset let. Za zmínku stojí, že například v USA či Kanadě se prodávají pod označením John Deere. Zaujaly nás ovšem i z toho důvodu, že jsou cenovým hitem letošního podzimu. A to díky unikátní akci, kdy je možné tyto špičkové řetězové pily pořídit v kterékoliv z 53 prodejen Mountfieldu s až 46 % slevou. Kvalitní benzinová řetězová pila je tak nyní k dostání už od 3 990 korun.

„Jednou z nejprodávanějších řetězových pil Oleo-Mac je nyní farmářská OM 947. Ta se ve svém segmentu usadila tak pevně, že mnohé konkurenční značky před ní ustupují do pozadí,“ říká Zdeněk Kašák, manažer prodejny Mountfieldu v Písku.

Podle odborníků soustředil výrobce do zmíněného modelu všechny důležité vlastnosti pil profesionálních. Vyniká proto perfektním vyvážením, ergonomií a vysokou řeznou rychlostí. Z profi pil převzala i řadu konstrukčních a ovládacích prvků. Výkonová rezerva jí dává sílu nejen na řezání dřeva, ale také na kácení stromů, a to i v nejtěžších podmínkách. Spolu s ještě výkonnější OM 952 disponuje ve své třídě i nadstandardní výbavou: dekompresní ventil a poloautomatický sytič usnadňují startování, odstředivé čistění vzduchu a kompenzátor prodlužují interval na údržbu jsou toho důkazem. Ba co víc, unikátní systém karburace umožňuje volbu letní/zimní provoz, což je právě před nadcházející zimou k nezaplacení.

Špičkovou kvalitu pil Oleo-Mac si mohou zákazníci „na vlastní ruce“ ověřit ve speciálních pilařských boxech, které jsou umístěny prakticky ve všech prodejnách Mountfieldu. Významné je i to, že zmíněný prodejce poskytuje majitelům řetězových pil Oleo-Mac každoroční bezplatné posezónní prohlídky jejich strojů a při případné opravě poskytuje výrazné slevy na servisní práci a nejpoužívanější náhradní díly a spotřební materiál.


Na řetězové pily Oleo-Mac poskytuje tento prodejce navíc prodlouženou 7letou záruku, v ČR naprosto bezkonkurenční.

OM 937 – jde o kompaktní a snadno ovladatelnou benzinovou pilu, která je určena pro domácí přípravu palivového dřeva, odvětvování a další práce kolem domu (například tesařské, prořezávání stromů apod.) Dlouhou životnost motoru zaručuje vrstvou chrómu potažený válec, má vynikající antivibrační systém s 5 tlumícími prvky a její majitel ocení i možnost volby letního/zimního provozu.
Spolu s ještě výkonnější sestrou OM 941 disponuje ve své třídě nadstandardní, komfortní výbavou: Systém easy on redukuje sílu potřebnou pro startování až o 37 %, disponuje třísegmentovou spojkou, která přenáší pohyb motoru na řetěz s minimálními ztrátami, pila má boční napínání řetězu a dva pístní kroužky, které garantují vysoký výkon motoru.

Výborná farmářská OM 952, která vyniká univerzálností: je vhodná pro soukromé uživatele, ale i do komunální sféry, a to na přípravu velkého množství palivového dřeva, na kácení, probírku, i odvětvování. Řada konstrukčních prvků u tohoto modelu je převzata z pil profesionálních. Vyzdvihněme také nylonový filtr, který usnadňuje čistění a jeho konstrukce zvětšuje filtrační plochu.

 

(více na www.mountfield.cz)

 

 

 

  
30.09.2008 | PR
  • Mountfield a.s.

    Společnost Mountfield je největší specializovaný prodejce zahradní techniky, zahradního nábytku a bazénů v České republice a na Slovensku. Na trhu působí již více jak 30 let. V současnosti provozuje 76 prodejních center, z toho 58 v Čechách a 18 na Slovensku. Mountfield je také největším výrobcem bazénů a bazénového příslušenství a své výrobky úspěšně exportuje do 46 zemí světa. Provozuje i svůj e-shop.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444