Speciální úpravy povrchu sanitární keramiky

Při pořizování zařizovacích předmětů do koupelny očekáváme, že budou plnit především svou praktickou funkci. Jako zákazníci však máme stále vyšší nároky na tvary, materiály, barvy a nebo také na časovou náročnost údržby.

V M.B.KERAMICE najdete něco navíc

Ryze česká rodinná firma M.B.KERAMIKA nabízí sortiment značek JIKA, ROCA a LAUFEN se speciální úpravou povrchu, která zabraňuje ulpívání nečistot. Sanitární keramika s takovouto úpravou povrchu se mnohem snadněji udržuje. Přijďte se podívat do jejích koupelnových studií a proškolení prodejci vám poskytnou další informace.

Vyberte si sanitární keramiku se speciální úpravou povrchu, budete nadšeni

Hlavní výhody keramiky s úpravou povrchu jsou především:

  • Snadnější údržba
  • Úspora čistících prostředků
  • Úspora času

Tyto úpravy nemají negativní vliv na povrchovou strukturu ani kvalitu výrobku, naopak ho dost podstatně vylepší. Speciální technologie pro úpravu povrchu se nanášejí na výrobek již při jeho výrobě a nelze si je tedy doobjednat na již koupený výrobek.

Na keramické výrobky se speciální úpravou nikdy nepoužívejte abrazivní saponáty. Povrchovou vrstvu byste mohli poškodit.

Zorientujte se v názvech

Názvy speciálních povrchů jsou pro každou značku JIKA, ROCA a LAUFEN jiné. Pomůžeme vám, vyznat se v nich.

JIKA – úprava JIKA perla
Tato speciální úprava usnadňuje údržbu, prodlužuje životnost a září trvalou čistotou. Keramika zůstává hladká a dokonale čistá. Inspiraci k tomuto povrchu našli tvůrci přímo u nejkrásnější květiny – růže. Stejně jako na okvětních plátcích této květiny, tak i na povrchu speciálně upravené keramiky se voda sbalí do kuliček a řetízků kapek. Nečistoty a vodní kámen jsou nabalovány společně s vodou a nezůstane po nich ani stopa. K úplnému dočištění pak jen zbývá povrch dosucha utřít hadříkem.

LAUFEN – úprava LAUFEN Clean Coat - LCC
Jedná se o absolutní novinku v oblasti inovativních keramických povrchů, které byly vyvinuty za pomoci nejmodernějších technologií dnešní doby. Speciální vrstva LCC dokonale vyhladí nerovný povrch glazované keramiky. Tento povrch přitahuje vodu, přičemž se netvoří kapky, ale souvislý tenký film vody, po kterém uvolněné nečistoty okamžitě odtékají z povrchu. LCC vrstva má antibakteriální efekt, protože absolutně hladký povrch neskýtá žádnou možnost zachycení. Proud vody tak jednoduše smývá nečistoty včetně bakterií s sebou. Výrobky s touto úpravou jsou, pro svou velmi snadnou údržbu, doporučovány na veřejné toalety.

LAUFEN – úprava WonderGliss
Voda vytváří řetízky kapek, které na sebe nabalují nečistoty a ty společně s vodou odtékají. Na povrchu výrobku nevznikají žádné mapy. Úprava WonderGliss navíc zaručuje vysoký lesk sanitární keramiky. Výrobky s WonderGlissem oceníte v soukromých koupelnách.

ROCA – úprava Maxiclean
Po naglazování a výpalu keramického materiálu, se na povrch výrobku nanese hydrofobní vrstva. Voda je opět tvarována do kuliček vody a vodní kámen, soli a nežádoucí nečistoty jsou odplavovány s povrchu keramiky. Údržba je jednoduchá a časově nenáročnou.
03.09.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444