Specialista na byty

Realitní společnost AAABYTY.CZ a.s. najdete od letošního srpna na nové adrese - v centru Prahy na Štěpánské ulici. Svou činnost vyvíjí především v Praze a ve středních Čechách, okruhem své působnosti však zasahuje území celých Čech. Zabývá se zprostředkováním prodeje, nákupu nebo pronájmu bytů, nemovitostí a pozemků. O službách, které nabízí, jsme hovořili s ředitelem společnosti s panem inženýrem Vladimírem Jirglem MBA.

Čím se vaše společnost na trhu realitních kanceláří profiluje?
Naším prostřednictvím mohou klienti prodat, koupit, najmout nebo pronajmout jakoukoli nemovitost včetně komerčních prostor, především se ale specializujeme na byty. Ve své činnosti klademe důraz na komplexní servis. To se týká hlavně právních i ekonomických otázek - prověřujeme serióznost případného prodejce, radíme s oceněním nemovitostí, prověřujeme možné závazky váznoucí na nemovitosti. Zároveň ale také svým klientům radíme a pomáháme zajistit rekonstrukci, stěhování, úklid a řešit řadu dalších praktických problémů. V nejbližším období se pak chystáme překvapit několika novými zajímavými developerskými projekty.


Spolupracujete s finančními domy?
Ano, také v tomto směru poskytujeme klientům kompletní servis.

 

Jaký postup čeká klienta se zájmem o bydlení, pokud se obrátí právě na vás?
Přidělíme mu osobního makléře, který s ním projde veškerou naši nabídku, ale také nabídky konkurenčních RK. Po nalezení vhodné nemovitosti nebo zájemce postupujeme od zajištění znaleckého odhadu, přes eventuální pomoc při získání úvěrového zdroje, samotný nákup, prodej nebo pronájem, který kompletně právně zajistíme, až po zajištění zápisu rozhodných skutečností do evidence katastru nemovitostí.
 
Máte v nabídce nějaká zvýhodnění poskytovaná klientům?
Pokud se stanete klientem naší realitní kanceláře, zdarma vám budeme radit po dobu dalších pěti let v základních otázkách spojených s právní, daňovou a jinou problematikou týkající se vašich nemovitostí.
Poskytujeme svým zákazníkům vysokou míru jistoty, že veškeré finanční prostředky budou užity přesně v souladu s udělenými pokyny a že nedojde k jejich zneužití, jelikož máme pojištěny peněžní vklady klientů. Navíc mohou klienti naší společnosti získat 10% slevu na pojištění majetku občanů - domácností, včetně rekreačních a pojištění staveb, také včetně rekreačních.
Další specialitou naší společnosti je možnost získání slevy, kterou poskytuje klientům České podnikatelské společnosti a.s. - jedná se o slevu 5% z ceny služeb realitní společnosti AAABYTY.CZ nebo získání finančního bonusu ve výši 0,4% z ceny transakce zprostředkované touto RK (není-li uzavřena dohoda o úhradě provize a po odečtení DPH).

Jaké nemovitosti z vaší nabídky byste doporučili klientovi, který nechce ani tak řešit vlastní bytovou situaci, jako spíš investovat ?
Rozhodně koupi bytu do osobního vlastnictví. Byt může klient použít k pronajímání či pozdější výhodné prodeji.

 

Podstupuje ten, kdo prodává nebo kupuje nemovitost sám, bez služeb RK nějaké riziko?
Ano, protože je neznalý právních úkonů a spolupráce s katastrem nemovitostí a výpisem z katastrálních listin. Obrátit se na odborníky se rozhodně vyplatí.
 
Jaký význam pro vás má internetová prezentace a jak ji lze využít?
Internet pokládáme v naší činnosti za velmi důležitý nástroj. K zásadním výhodám patří všem dostupá nonstop prezentace a možnost rychlé aktualizace nabídek.

27.09.2005 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444