Soutěžte se společností ROLTECHNIK o zájezd v hodnotě 50.000 Kč

Společnost ROLTECHNIK vyrábí vany, kvalitní sprchové kouty a další koupelnové vybavení už přes 20 let. Své zboží vyváží do celé Evropy a každý rok přichází s řadou inovací. Letos např. firma spustila v ČR zcela unikátní e-shop outlet.roltechnik.cz. Zde můžete nakoupit špičkové koupelnové vybavení až s 80% slevou.

A právě na tomto eshopu byla nyní navíc odstartována velká letní soutěž o zájezdy v celkové hodnotě 100 000 Kč, kterou ROLTECHNIK pořádá ve spolupráci s cestovní kanceláří Čedok. Zkuste odhadnout, kolik kilogramů unese skleněná výplň sprchových dveří ROLTECHIK, a vyrazte na dovolenou snů dle vlastního výběru.

bydlinek Tipněte si, kolik kilogramů unese 6 mm skleněná výplň sprchových dveří ROLTECHNIK MDO1/900.
Autoři tří nejpřesnějších tipů získají následující výhry od partnera soutěže, společnosti Čedok:

1. cena: Zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 50 000 Kč
2. cena: Zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 30 000 Kč
3. cena: Zájezd dle vlastního výběru v hodnotě 20 000 Kč

Neváhejte, zapojte se do soutěže a sledujte rovněž novinky společnosti ROLTECHNIK na Facebooku. Možná vám zde něco malinko napoví...
28.05.2013 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • KORADO a.s.

    Jsme dynamická česká společnost s nadnárodní majetkovou účastí a patříme mezi přední světové výrobce ocelových otopných těles.

  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444