Soutěžte s Bydlínkem

O dárkovou kazetu Lucaffé

Umíte ocenit šálek opravdu dobré kávy? Zúčastníte-li se naší nové soutěže, získáte příležitost ochutnat jednu z výborných značek - Lucaffé.

Z Orientu se lahodný nápoj připravený z pražené kávy do Evropy dostal už v průběhu 17. století, ale to jen na ty nejnoblesnější stoly. Teprve v dalších stoletích se móda pití kávy rozšířila a zasáhla nejen do vývoje designu nápojové keramiky a porcelánu, ale díky vzniku veřejných kaváren ovlivnila také architekturu. Jistým vyvrcholením kávové kultury se na začátku 20. století stal vynález kávovaru. Přišli s ním Italové, kteří mají k voňavému nápoji obzvlášť láskyplný vztah.

Není káva jako káva - záleží na surovině, směsi a na kvalitě zpracování. To vše lze pak ještě zdokonalit správnou přípravou každého šálku.

Mnoho druhů vynikající kávy v řadě nazvané Lucaffé vyrábí italská firma Venturelli. Pokud si chcete opravdu vychutnat svůj denní šálek anebo mít příležitost nabízet výbornou kávu svým hostům, navštivte webové stránky www.lucaffe.cz. Kromě produktů firmy Venturelli tu najdete i širokou nabídku kávovarů - to vše lze zakoupit prostřednictvím e-shopu.

Ochutnat Lucaffé, jak již bylo řečeno, můžete ovšem i v případě, že zodpovíte správně na naše tři soutěžní otázky. Ze soutěžících, kteří označí u všech tří otázek správnou možnost, vylosujeme na konci každého týdne tři výherce, kteří od nás získají luxusní smaltovanou kazetu s jedním druhem kávy, šálkem a čajem v celkové hodnotě 1188 Kč.

Soutěž probíhá od 24.10. 2008 do 30.11. 2008.
bydlinek Bydlínkova nápověda:
Odpovědi na všechny soutěžní otázky najdete na stránkách http://www.lucaffecz.cz.

 

Soutěž byla ukončena.

 

24.10.2008

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444