Soutěžte o tablet s Partnerskou půjčkou od Cofidisu

Plánujete rekonstrukci bytu, chcete si pořídit nové vybavení podle svých představ nebo koupit auto, ale vaše úspory na to nestačí? Splňte si společné plány prostřednictvím Partnerské půjčky, se kterou dosáhnete na výhodnější úvěrové podmínky a vyšší půjčenou částku.

Zrekonstruovat byt, vybavit domácnost novými elektrospotřebiči nebo obnovit starý nábytek v domácnosti je snem většiny z nás. Takové plány mají ale často jeden velký háček. Mnoho lidí si totiž v dnešní době své sny z našetřených peněz nemůže splnit. Jak tedy řešit situaci, kdy nám na podobné investice nestačí běžné úspory?
 
Vyhrajte tablet s Cofidisem  

Jako ideální řešení se nabízí Partnerská půjčka od společnosti Cofidis, poskytovatele transparentních úvěrů. Díky ní si můžete splnit svůj sen o novém bydlení či vybavení domácnosti, a to za výhodnějších podmínek, než pokud byste se rozhodli vzít si půjčku jen jako jeden z páru.

Partnerská půjčka nabízí možnost půjčit si vyšší částku, než je tomu u klasického spotřebitelského úvěru u stejné společnosti, ale především lze též díky ní dosáhnout na nižší úrok, a to v průměru o 31,8 %.

bydlinek Zapojte se do soutěže a vyhrajte tablet v hodnotě 2000 Kč! 
 

Odpovězte na následující otázku a pokud budete mít štěstí při losování, můžete se těšit na jeden ze dvou tabletů. Nápovědu a další užitečné informace o Partnerské půjčce najdete ZDE

Soutěž trvá do 17. dubna 2016. Soutěž byla ukončena. Výhercům gratulujeme: Petr Štencl a Magda Navrátilová.

31.03.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444