Soutěž o vstupenky na veletrh FOR FURNITURE 2015

Jaro je obdobím změn, a proto se mnozí z nás pouštějí do rekonstrukce bydlení, nebo třeba jen do vymalování, přestěhování a menších úprav. Pokud byste i vy rádi něco doma změnili, ale nevíte jak na to nebo jen potřebujete inspiraci, navštivte některý ze souboru jarních veletrhů, které v březnu probíhají.

Bydlení, rekonstrukce, zahrada

Ve dnech 19. - 22. března se vydejte do Prahy na výstaviště PVA EXPO PRAHA. Koná se zde totiž oblíbené kvarteto veletrhů  FOR HABITAT, FOR FURNITURE, FOR GARDEN a FOR OFFICE. Tentokrát je spojuje společné téma bydlení, rekonstrukce a zahrada. 
 
bydlinek
Soutěž o vstupenky na veletrh For Furniture 2015
5 z vás může na tento veletrh získat po dvou vstupenkách. Stačí, když správně zodpovíte následující otázku. Nápovědu můžete hledat v článku: Kvarteto jarních veletrhů bydlení ABF zahájí sezónu. Soutěž trvá do 16. března 2015.

Soutěž je ukončena. Po dvou vstupenkách získávají tito výherci: Miluše Šafránková, Zbyněk Diviš, Libuše Krčálová, Joanna Glaz, Jitka Šimonková 
27.02.2015 | redakce Bydlení.cz
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444