Soutěž o vstupenky na podzimní veletrhy ABF

Na konci září se všichni příznivci bydlení mohou těšit na již pátý ročník veletrhu nábytku, interiérů a designu For Interior. Pokud zařizujete, plánujete rekonstrukci či snad jen malé úpravy, přijďte načerpat inspiraci. Rádi vám zašleme vstupenku, stačí se zúčastnit soutěže.

Podzimní veletrhy opět doprovází bohatý program s přednáškami, semináři, výstavami nebo poradenstvím. Vedle poučné výstavy "Všecky krásy dřeva" se můžete těšit i na expozici využití nejrůznějších uměleckých textilních technik, jakou je například tolik oblíbený patchwork. Na veletrhu samozřejmě nebudou chybět tradiční čeští výrobci nábytku, jejichž přehled si již teď můžete prohlédnout na stránkách veletrhu.
bydlinekVyhrajte vstupenky na podzimní veletrhy ABF


Odpovězte na 3 jednoduché otázky a získejte vstupenky zcela zdarma.
Nápovědu najdete na této adrese.

Soutěž trvá do 22. září. 

Soutěž byla ukončena. Vstupenky na veletrh získávají tito výherci:
Petr Škoda, Marian Rohoška, Marie Herdová, Miluše Smolíková, Pavel Horký, Julija Štěpánová, Eva Čermáková, Vladimír Lamoš, Ivana Bessogonovová,Libor Mocák
22.08.2014
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444