Soutěž o veterinární přípravky pro psy a tričko Aktivní zvíře

Naši psí kamarádi mají podobné zdravotní problémy jako my. Někdy je potrápí úraz nebo zvýšená námaha při sportu. Stáří přichází u různých plemen v odlišném věku, průvodní jevy, jako jsou potíže s klouby nebo dásněmi, jsou však podobné. Díky přípravkům řady Aktivní zvíře se dají tyto problémy zmírnit a dokonce i oddálit.

Aktivní zvíře – řada veterinárních produktů podporujících zdraví domácích zvířat

Ceny do soutěže z řady veterinárních produktů Aktivní zvíře věnovala výzkumná a výrobní firma Contipro. Společnost se na světové úrovni také zabývá využitím kyseliny hyaluronové, která má spoustu zajímavých vlastností, mimo jiné podporuje a urychluje přirozené procesy hojení. V řadě produktů Aktivní zvíře najdete také gel Dentaren na podporu hojení dásní a drobných poranění v ústní dutině a kloubní výživu Geloren dog, které můžete díky naší soutěži vyzkoušet.

Dentaren gel

Psi si při okusování tvrdých a ostrých předmětů často způsobí úraz v ústní dutině. Na zubech domácích miláčků se také usazuje zubní kámen, který časem způsobí záněty dásní. Pokud se neřeší, může dojít až parodontóze. Úlevu od bolesti a pomoc při hojení přináší přípravek Dentaren s aktivními látkami. Dobře se nanáší a ulpívá i na vlhkých sliznicích, má antimikrobiální účinky.

Geloren dog – kloubní výživa

Potíže s klouby mají různé příčiny -  nadměrné zatěžování při sportu, onemocnění kloubů (např. artróza) nebo poranění. Želatinové tablety Geloren dog jsou v takových případech vhodným doplňkem stravy. Může se podávat i preventivně hlavně starším a obézním psům. Geloren je produkt s vysokou koncentrací aktivních látek, které působí blahodárně na chrupavky a zajišťují správné vlastnosti kloubní tekutiny. Má výbornou chuť, takže ho můžete použít jako pamlsek za odměnu.

bydlinekSoutěž o Dentaren, Geloren dog a tričko Aktivní zvíře
Chcete, aby váš pejsek běhal a skákal s radostí a bez bolesti? Na stránkách www.aktivnizvire.cz najdete řadu potravinových doplňků s kyselinou hyaluronovou a dalšími aktivními látkami podporujícími zdraví domácích zvířat.

Zkuste štěstí v soutěži o přípravky Dentaren a Geloren dog pro zdravé klouby vašeho psího miláčka. Stačí odpovědět na otázku. Odpověď najdete na stránkách Aktivní zvíře.

Co můžete vyhrát:
1. místo: Dentaren
2. místo: Geloren dog
3. místo: tričko Aktivní zvíře

Soutěž trvá do 16. listopadu 2016. Soutěž byla ukončena. První cenu získává Žaneta Maléřová, druhou cenu Ivan Bosák a tričko Petra Lazecká.

17.10.2016 | redakce Bydlení.cz
  • Aktivní zvíře

    Veterinární přípravky Aktivní zvíře vyvíjí a dodává na trh česká výzkumná a výrobní firma Contipro. Jejich unikátní složení zajistí maximální péči o zdraví vašich domácích mazlíčků i užitkových zvířat. Společnost se na světové úrovni zabývá využitím kyseliny hyaluronové.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444