Soutěž o tři anatomické polštáře s JMP Studiem zdravého spaní®

JMP Studio zdravého spaní® je specialistou na nabídku kvalitních matrací a roštů z české produkce. V nabídce najdete značkové matrace pro dospělé, děti, alergiky, seniory nebo vysoké váhové kategorie. Můžete vybírat i z několika desítek postelí i celých ložnic převážně v přírodním provedení a ze široké nabídky rozkládacích lůžek.

Co frčí: rozkládací postele

Velmi oblíbené jsou rozkládací postele. Rozkládací postel vyřeší spaní a sezení „v jednom“ tam, kde je málo prostoru. Rozkládací postel může sloužit jak pro každodenní spaní, tak i pro příležitostné spaní. Vždy záleží, jak kvalitní matrací lůžko vybavíte. V nabídce Studií JMP najdete hned několik typů rozkládacích postelí. Základem je dobrá funkčnost celého lůžka. Rozkládací postel se skládá ze dvou částí: samostatný rám umožňuje rozložení lůžka na požadovaný rozměr. Dle umístění v interiéru můžete vybírat a kombinovat nízká nebo vysoká boční čela nebo variantu s područkami. “Šikovná“ matrace pak ve složeném stavu nabízí anatomicky správné sezení včetně pohodlného opření. Po rozložení je matrace zcela rovná, bez mezer a nabízí příjemné ležení a spánek.

Novinkou jsou rozkládací postele s označením MOVE. Lůžko MOVE Plus nabízí po rozložení lehací plochu o rozměru 170 x 200 cm. Jako podklad pod matraci je použit lamelový rošt. Díky kvalitnímu rozkládacímu mechanizmu postel nabízí snadnou manipulaci. Postel lze doplnit úložným prostorem.

Rozkládací postel MOVE Ortho můžete vybavit lamelovým roštěm dle vlastního výběru včetně roštu polohovacího. Díky tomu můžete vytvořit zcela plnohodnotnou postel pro spánek. Po rozložení získáte lehací plochu 180 x 200 cm, což je rozměr standardního dvojlůžka. Postel lze doplnit praktickým úložným prostorem.  



bydlinek

Vyhrajte 3 anatomické polštáře Celsio® Classic od JMP Studio zdravého spaní®
Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku na konci článku.

Novinky: postele z masivu

Calinda je postel s jednoduchými liniemi a s vyšším prohnutým čelem u hlavy. Vyrábí se z masivního buku nebo stále oblíbenějšího divokého dubu. Povrchová úprava může být přírodní lak nebo přírodní olej. Nábytek s povrchovou úpravou olej si zachovává svůj přírodní charakter, dřevo může „dýchat“ a působit tak do určité míry i jako regulátor vlhkosti. Postel Calinda se vyrábí jako jednolůžko i jako dvojlůžko a v nabídce jsou i prodloužené délky. Postel je možno objednat i se zvýšenou lehací plochou.

Korfu je robustní postel z bukového masivu. Povrchová úprava lak nebo olej, na výběr je celkem 15 barevných odstínů. Postel má v základním provedení zvýšenou lehací plochu, ale je možno objednat na přání zákazníka i extra zvýšenou postel, kdy lehací plocha postele včetně matrace může být až kolem 70 cm. Postel můžete vybavit praktickou zásuvkou pod postel nebo úložným prostorem s odklápěním. Postel Korfu se vyrábí jako jednolůžko, jako dvojlůžko a také jako tzv. „jedno a půl lůžko“. Pro vyšší postavy jsou v nabídce prodloužené délky.

Na čem se dobře spí: individuálně nastavitelné lůžko 

Koupili jste si příliš tvrdou nebo příliš měkkou matraci? Neodhadli jste výběr? To se může stát. Pokud jste si pořídili systém VALTY®, tak není žádný problém tvrdost lůžka změnit i v průběhu jeho užívání. VALTY® je matracový systém, který si můžete přizpůsobit vašim přáním a potřebám. 

 
Systém VALTY®  
VALTY® se skládá z pružného roštu a tenčí matrace. Rošt je sestaven z lamel z masivního jasanového dřeva, které jsou velmi pružné, dostatečně pevné a citlivě reagují na každý pohyb spáče. Lamely jsou připevněny ke třem podélným pružícím prvkům (podélníkům), ze značkové pěny Durén®, které jsou vyměnitelné i v průběhu užívání. Podélníky jsou opatřeny bavlněným potahem. Na rošt se pokládá matrace o výšce 8 – 12 cm (včetně potahu). Matrace kombinují značkovou studenou pěnu CELTEX® a paměťovou pěnu Celsio. Výsledkem je lehací plocha, která se dokonale přizpůsobí tělu. Bonusem jsou výtečná hygiena a provzdušnění lůžka, stejně tak i jeho snadná údržba. Systém VALTY® se pokládá na dřevěný rošt nebo rovnou desku a lze velmi dobře polohovat. 
 
Polštář Celsio® Classic  

Nezbytná součást pohodlného spaní: polštář 

Ve Studiích JMP pořídíte i anatomické polštáře nebo ložní soupravy z dutého vlákna. Nemůžete najít polštář, na kterém by se vám dobře spalo? Možná vám bude vyhovovat polštář Celsio® VENUS, který kombinuje klasický tvar a moderní materiál. Polštář je složený ze dvou částí. Obal je vyroben z paměťové pěny, unikátní náplň polštáře tvoří malé kousky líné pěny promíchané s kuličkovým dutým vláknem. Duté vlákno dodá polštáři větší nadýchanost při  zachování vlastností paměťové pěny. Výhodou polštáře je možná regulace množství náplně – každý si tak může výšku polštáře upravit dle vlastního pohodlí. Polštář má efektní snímatelný potah, který lze prát do 60 °C. Oblíbené jsou i anatomické polštáře Celsio® z paměťové pěny ve tvaru „vlnky“ – polštář má z každé strany jinou výšku a při ležení zajistí správnou podpěru krční páteře.

Využijte výhodné akční nabídky

JMP Studio zdravého spaní® připravuje pravidelné zvýhodněné akční nabídky. Využijte akční slevy na vybrané matrace, rošty, postele i polštáře a přikrývky. 
bydlinek

Soutěž o 3 anatomické polštáře s JMP Studio zdravého spaní®

Odpovězte správně na následující otázku a vyhrajte anatomický polštář Celsio® Classic pro zdravé spaní. Pokud si s odpovědí nejste jisti, hledejte na stránkách: www.loznice.cz.

Soutěž běží do 1. listopadu 2015. Soutěž byla ukončena.

Výherci:
Ivan Doležel, Petra Vratimová, Mirka Suchá

Kde JMP Studio zdravého spaní® otevírá na začátku října 2015 svoji novou prodejnu?
*a)
*b)
*c)
*d)


  Údaje o soutěžícím
Pro zařazení do slosování na BYDLENÍ.CZ uveďte email, jméno a adresu

*Jméno:
*E-mail:
*Adresa pro zaslání výhry:
Zasílat zprávy o soutěžích
* povinná pole
29.09.2015 | redakce Bydlení.cz
  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444