Soutěž o termo hrnky KRUS

Foto: www.misda.cz

Foto: www.misda.cz

Vychutnejte si oblíbený horký nápoj z designového termo hrnku KRUS. Nyní pět z vás může tento extra lehký a extra odolný termo hrnek Krus od www.misda.cz vyhrát v nové soutěži.

Decentní termohrnek Krus s matnou povrchovou úpravou se díky kompaktnímu minimalistickému tvaru vejde do každé kabelky, držáku v autě, cestovatelského batohu a dokonce i větší kapsy.  A nemusíte mít strach, neukápne jediná kapka!

Díky dvojitému víku s bezpečnostním přetlakovým ventilem je Krus 100% voděodolný a dokáže udržet váš oblíbený nápoj horký až 6 hodin, studený dokonce 12 hodin!

Milovníci outdooru i ti, kteří jsou stále ve spěchu, ocení i praktický prostor ve víku, který je ideální pro přepravu čajového sáčku, porce instantní kávy nebo třeba cukru. 

  • Objem: 0,33 litrů
  • Velikost: 6,5 x 16 cm
  • Hmotnost: 300 gramů
  • K dispozici v několika decentních barvách.
  • Vyrobeno z odolné, zdravotně nezávadné nerezové oceli.
 
Nejlevněji koupíte na www.misda.cz.
 
bydlinek

Soutěž o 5 termo hrnků KRUS
Odpovězte na soutěžní otázku a pět z vás se může těšit na termo hrnek KRUS. Správnou odpověď naleznete na stránkách: www.misda.cz.

Soutěž trvá do 16. prosince 2015. Soutěž je ukončena. Výherci: Radek Mutínský, Anna Velebová, Matěj Fořt, Jitka Pavelcová, Veronika Paseková

25.11.2015 | redakce Bydlení.cz

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • MORA MORAVIA

    Česká značka MORA, výrobce domácích spotřebičů s tradicí od roku 1825, nabízí širokou a komplexní nabídku pomocníků do každé domácnosti a umožňuje tak bez problémů vybavit celou kuchyň v jednotném a moderním stylu.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444