Soutěž o poukaz v hodnotě 1000 Kč na nákup bytového textilu SCANquilt

Kvalitu povlečení nebo ručníků můžete pocítit na vlastní kůži. Pod značkou SCANquilt naleznete kvalitní lůžkoviny pro zdravé spaní a další bytový textil v moderním designu. Vyhrajte dárkový poukaz na nákup libovolného zboží v hodnotě 1 000 Kč.

Vybírejte z bohaté nabídky bytového textilu

Povlečení s designovými vzory

Řada povlečení KLASIK DESIGN s výraznými vzory je určena pro ty, kteří hledají svůj styl. Povlečení je vyrobeno z bavlněné tkaniny v plátnové vazbě. Kvalitu, kterou ovlivňuje především rovnoměrnost a hustota přízí, kvalita tisku a stálobarevnost v praní, výrobce pečlivě sleduje. V nabídce stylových vzorů objevíte tradiční květinové vzory, elegantní pruhy, kostky a mnoho dětských a teenagerovských motivů.
 

Přikrývky, polštáře a matracové chrániče SCANquilt

Nealergenní přikrývky a polštáře jsou více než dvacet let vyráběny s nejvyšší péčí. Stálou oblibu si získaly pro svoji trvanlivost, příjemný omak a vysokou kvalitu používaných materiálů i zpracování.
Matracové chrániče ochrání matrace před poškozením a znečištěním, prodlouží jejich životnost a zároveň přispějí k vysoké hygieně lůžka.

Ručníky a osušky BAMBOO SOFT

Velmi jemné ručníky BAMBOO SOFT z hebké bavlny a bambusového vlákna vás překvapí mimořádnou savostí a elegantní jednoduchou bordurou. Nechte se hned od rána hýčkat hebkými ručníky a osuškami, které můžete sladit s odstínem vašich obkladů. Nebo vyberte každému členu rodiny barvu, kterou má rád a bude jen jeho.
 

Plyšový polštář FRIEND

Hebký polštářek FRIEND se stane tím, čím chcete - originální designovou dekorací do každého interiéru, vtipným dárkem, nepostradatelným polštářkem do postele nebo oblíbeným plyšákem vašich dětí. Populární postavičky se zrodily v jednom vyhlášeném tokijském designovém studiu, dobývají Evropu a postupně se stávají oblíbenými přáteli v rodinách. Každý z nich má svůj charakter a všichni jsou velmi příjemní na dotek.

bydlinekSoutěž o dárkový poukaz v hodnotě 1000 Kč
Vyhrajte dárkový poukaz SCANquilt v hodnotě 1000 Kč a přineste si domů kvalitní polštář, originální povlečení nebo příjemnou osušku. Jeden z vás se může těšit na dárkový poukaz, který může uplatnit na celý sortiment ve více než 40 prodejnách v ČR nebo e-shopu www.scanquilt.cz. Dárkové poukazy jsou časově neomezené. Odpovězte na soutěžní otázku (níže) a udělejte radost sobě nebo svým blízkým. Soutěž trvá do 30. června 2016. Soutěž byla ukončena.

Dárkový poukaz získává: Vít Přibyl

Nápověda: https://www.scanquilt.cz/povleceni 

30.05.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • JMP - Studio zdravého spaní®

    Značkové matrace a rošty pro dospělé, děti, alergiky, seniory, vysoké váhové kategorie, široká nabídka postelí a ložnic, rozkládací postele, polštáře a přikrývky – to vše najdete v JMP Studiích zdravého spaní® v Praze, Brně a Valašském Meziříčí.

  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444